Filippa Rådin

Morgondagens stjärnor – dagens blöjbarn

Fotbolls-EM Maximilian liberoGör dig redo för match och stöd svenska landslaget tillsammans med Libero!

Den 10 juni börjar fotbolls-EM i Frankrike och exakt en månad senare spelas finalen! Är ni redo?! Vi är tokredo hemma hos oss. 

Elvis sparkar boll ute på gården varje dag, lillebror Maximilian försöker hänga på så gott det går och Emmi vann sin match igår med 11-2, bättre uppladdning kan vi inte ha :).

Fotbolls-EM emmi libero

Fotbolls-EM Maximilian libero

Fotbolls-EM elvis libero

Libero å sin sida har historiskt gjort flera framgångsrika limited editions i olika utföranden alla har varit enormt efterfrågade och uppskattade av småbarnsfamiljer. Vilken gillar ni? Min favorit är tatueringsblöjorna som kom när Elvis var liten förutom dom här superfina EM-blöjorna så klart som precis landat hemma hos mig, För lagom till fotbolls-EM, lanserar Libero en fotbollskampanj där dom vill lyfta fram morgondagens stjärnor – dagens blöjbarn.

Fotbolls-EM Maximilian libero

Libero har något som heter Köp&få där du har möjlighet att samla blöjkoder från förpackningar med Fotbollsdesign (kommer att gälla även för Libero Touch) detta ger dig en landslagsdräkt i storlek 86/92 cl med ditt alldeles egna namn på ryggen! Precis en sån som Maximilian har på sig ( plus ett par matchande blå shorts) och laddar i inför EM-start hemma hos oss 🙂 

Fotbolls-EM Maximilian libero Fotbolls-EM Maximilian liberoFotbollskollektionen från Libero är under en begränsad tid där blöjor och förpackningar kommer att vara inspirerade av fotboll, så för alla er som gillar Zlatan och grabbarna skynda er, jag kan inte tänka mig annat än att trycket kommer att vara stort på blöjorna för det är nog många av er där ute som gärna skulle vilja ha en liten ministjärna tultandes runt hemma hos er 🙂 

Fotbolls-EM Maximilian libero   Fotbolls-EM Maximilian libero

Fotbolls-EM Maximilian liberoFotbolls-EM Maximilian libero

Jag har fått möjligheten att tävla ut en landslagsdräkt till din egna lilla guldstjärna. Perfekt för dig som vill heja fram ditt favoritlag i fotbolls-EM tillsammans med din familj eller bara dribbla boll med morgondagens stjärna :).

Motivera varför just du ska vinna så kommer jag att dra en vinnare om en vecka.

Lycka till! Kram F

I samarbete med  Libero.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Skulle gärna vilja ha en till min son som fyller 4 år i juli. Han började på fotbolls lekis förra månaden och vad underbart för honom få spela med landslagets tröja med sitt namn på nu inför EM 😍🙏🏻

 2. madde

  Denna dress skulle passa perfekt till min dotter 😊 kommer inte hinna spara koder heller då ekonomin när man är föräldraledig inte är den bästa o vi hellre väljer att köpa danska blöjor 😉

 3. Jennifer S

  Vi har en Hedwig på 2 år och en liten Harry på 6 månader. Harry älskar sin storasyster som är så snäll och omtänksam. Hon visar alltid omtanke när Harry är ledsen ex ”ingen saja Hajjy, Hebbi ä häj” och så stryker hon honom på kinden <3. Hedwig älskar att hoppa, springa, klättra och spela fotboll. När hon fick se pappa spela match härom veckan så skrek hon "heja pappa!" Och vevade med händerna i luften. Efteråt fick hon vara med och spela med laget och hon var så lycklig. Hem i bilen ville hon "åsså ha pappas töja". Det vore så kul att låta Harry ge sin fina storasyster en sommarpresent. Jag tror verkligen att Hedwig skulle uppskatta att ha likadana kläder som barnen som spelar i fotbollslag här i området på kvällarna <3

 4. Christin Johansson

  Våra barns lillkusin Olivia som är jämngammal med Er Maximilian skulle bli urtjusig i en landslagsdräkt och det skulle bli en toppenbra 1-års present!

 5. Maria

  Jag skulle gärna vilja vinna en sån här dräkt till min lilla Iris som bara är 14 månader men redan galen bollar! Tror nog det blir en liten fotbollstjej av henne:)

 6. Erika Grankvist

  Vår lille Ebbe är inte ens ett år,
  Han spritter och sparkar med fötter och tår.
  Lycklig han blir när någon räcker en boll,
  för på fötter och ben har han verkligen koll.
  Skrattar så han kiknar när vi busar med en boll, ja vad skulle passa bättre på vårt bus troll? En landslagsdräkt i gult och blått, så kanske vi ett litet frö har sått.
  Kanske en dag lille Ebbe chansen får, att spela i landslaget om några år. <3

 7. ida

  Jag kör med tygblöjor till sonen och kommer därför inte ha möjlighet att ro hem en sådan snygg dräkt via Libero. Därför vill jag såå gärna vinna den du tävlar ut!! 🙂 Så att vi kan börja ladda ordentligt inför EM!

 8. Annette Jönsson

  Sonen på 18 blev ett bollfreak när han började gå vid 9 månader. Inte nog med att bollen går rakt..nu vid 18 månader träffar han även det man vill. Milton är verkligen en mini Zlatan så en tröja till honom vore en glädje

 9. Therese

  Åh vad rolig tävling! Jag vill vinna denna snygga dräkt till vår äldsta son på drygt 2 år. Han har kämpat så (& vi) med förskolan sedan i höstas. Han har gråtit i princip varenda lämning men igår vinkande han och aa hejdå 🙂 Denna coola dräkt skulle han få i sommarpresent när det blir sommarlov! Oj vad glad han skulle bli 🙂

 10. Linn

  Skulle gärna vinna en dräkt till min lille pöjk som sparkat på bollar sen han lärde sig gå för en månad sen. Han lär sig av storebrorsan.

 11. Anna Hargegård

  Vi älskar fotboll i vår familj o med vår son som är tre månader leker redan med bollar. Klart han ska börja sin fotbollsresa redan med sitt namn på ryggen. Som Zlatan sa: ”Alla kan bli en Zlatan”

 12. Ylva

  En Sverigedräkt till vår lille Nils 2år hade varit toppen! Han väntar avundsjukt på att växa i storasysters avlagda fotbollskläder som han visserligen redan använder (blir mer som klänning med skärp i midjan) när han lirar boll här hemma.

 13. Moa Pettersson

  Åh våran lilla kille Milliot här hemma är ensam om namnet i Sverige och gör sig lika unik som vårt landslag. Att få ha på sig denna dräkt under matcherna och heja fram vårt landslag till guld hade varit fantastiskt. Både mamman, pappan och storasyster kommer gnugga oss i ögonen av avund när lillebror sprätter runt med denna gul/blåa blåsa!

 14. Annacarin

  Vår knappa tvååring Emil sparkar på ALLA bollar. Hela tiden. Jag köpte liberos blöjor till storebror, och Emil trodde det var bollar i paketet! Han var mycket bestämd med att det var bollar, så jag fick till slut öppna och visa att det till hans stora besvikelse var blöjor. Sedan dess pekar han varje dag på paketet och killen i landslagsdressen och säger obba, obba som betyder boll. Det är bollar, sparkar, inkast och nickar för hela slanten! Emil skulle bo i dressen.

 15. Anna

  Jag har spelat fotboll sen jag va liten. För några år sedan tog det slut. Plugg på högskolan och flytt till nuvarande sambon o hennes dotter gjorde att jag kaända att tiden inte rökte till. Nu har vi Filip tillsammans. En 7månaders knodd som jag hoppas kan få lite av mitt sportintresse. Ett matchställ till honom vore ju så himla fränt. Tack för en bra blogg.

 16. Johanna

  Har en Elis hemma som blir 4 år i sommar och som precis har börjat på boll och lek. En jättemysig kväll i veckan även för mammaorna och lillebror som får titta på 😀
  Elis har lite svårt med vad han ska ta på sig på träningen så en Sverigedräkt vore perfekt 👌

 17. Jenny

  Åh, min 2,5 åring vill så gärna springa i sina landslagsblöjor, heja Sverige säger hon! Vi hade älskat att bära denna dräkt.

 18. Karin

  Åh en liten landlagsdräkt hade varit perfekt för vår bebis som vi väntar på vilken dag som helst! Jag hoppas bebis väntar in em – invigningen så kan vi se Sveriges match i matchande kläder! Mammorna o syskonen längtar både efter fotboll o bebis! 🙂

 19. Farmor

  Jag skulle så gärna vilja vinna en dress till mitt lilla barnbarn. Pappan (min son alltså) är en fotbollsälskande kille och mamman som är från Australien skulle behöva lite uppmuntran att ta till sig denna ädla sport. Saknar dem så då det varit hos mormor och morfar nu sedan i början av mars men de kommer hem igen lagom till midsommar. Kan inte tänka mig en bättre välkommen hem present till lilla Emily snart 1 år.

 20. Angelica

  Jag skulle så gärna vilja vinna en tröja till min dotter! Vi bor i Irland så jag kan knappt få tag på någon Sverige-tröja och det vore så kul att få heja fram Sverige i år! Hennes pappa (som äe irländare) envisas med att köpa Irlands tröjor så det vore kul att kontra med en Sverige-tröja! 😉

 21. Sandra Johansson

  Tokiga i fotboll här hemma, Mammorna har varsin Sverigetröja bara lilla Leo som fattas en 🙂

 22. Emma A

  Jag skulle vilja vinna till lillebrorsan i familjen. En månad med gips på båda fötterna gör att han inte kommit igång med gåendet ordentligt. Han ÄKSKAR dock att titta på när storebror (och mamman) lirar boll på gräsmattan hemma.

 23. Emma

  Jag skulle vilja vinna till lillebrorsan i familjen. En månad med gips på båda fötterna gör att han inte kommit igång med gåendet ordentligt. Han ÄKSKAR dock att titta på när storebror (och mamman 😂) lirar boll på gräsmattan hemma.

 24. Linda J

  Jag skulle vilja vinna till min nyfödda systerdotter Elsie, som jag i dagarna fick frågan om ifall jag ville bli hennes gudmor.. hade varit så kul att kunna ge henne en sverigetröja med hennes namn. Stl spelar ingen roll hon kan ju växa in i den.