Filippa Rådin

Tränar premiär för Anja?

Ingen av Emmis ordinarie tränare kunde ta gårdagens fotbollsträning så Anja täckte upp som ersättningstränare. Det var 19 st förväntansfulla småtjejer som stod på rad när träningen skulle starta :). Jag må vara partisk men herre jävlar vad grym hon är som tränare!!! Anja har en stor pedagogisk förmåga och har lätt för att instruera på rätt nivå så att dom verkligen förstår övningarna. Hon är sjukt engagerad och är lika mycket med i träningen som tjejerna själva. Hon är den bästa, skulle jag vilja säga, på balansen att både ställa krav, peppa och lyfta personer med hjälp av träning. Ni förstår nog att jag stod vid sidan av planen och njöt av det jag såg. Det var helt ärligt som att bli kär på nytt ha ha ha. Ja jag vet jag är en sucker för Anja i idrotts sammanhang!!!

maximilian

Hela familjen var såklart med 🙂Anja pärson tränare

Tro till och med att hon gillade det riktigt mycket och kan nog tänka sig att hoppa in fler gånger 🙂fotbollsträning Anja pärson tränare

Anja pärson tränare

Efter träningen vill alltid Emmi och hennes bästisar köra militärbanan som ligger precis intill fotbollsplanen, hur orkar man?! Måste ha med åldern att göra 🙂 Men kul är det att hon vill.Anja pärson tränare moppe

”PappaPatrik” ( Emmis pappa) har köpt en moppe och Elvis fick äntligen åka, Ett oerhört stort ögonblick och lyckan i hans ögon var obetalbar. Imorse vid frukosten sa han: ” Mamma ( = Anja) ska köpa en moppe!” Förstod att vi skulle hamna här… tack PappaPatrik :):):).

Kram på er underbara människor!! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.