Är det rimligt att barnmaten är äldre än barnet? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Är det rimligt att barnmaten är äldre än barnet?

maximilian ottovälling Känner mig rikast i världen! Som ni vet försöker jag så gott jag kan laga min egen barnmat till Maximilian och jag lagar även egen välling. Men ärligt, jag hinner inte alltid. jag är inte helt felfri även om jag gärna vill att min fru fortfarande ska gå på den linjen ha ha ha.

Den senaste tiden har vi haft lite mer än vanligt och det har minst sagt känts som att vi mest sprungit runt hemma och släckt bränder. Med tanke på det kom mitt senaste möte med Tove som en skänk från ovan!

Härliga underbara Tove!

Jag hade inte så stora förväntningar på vårt möte, Vi skulle egentligen bara träffas över en kopp kaffe. In kommer ett energiknippe och det kändes som vi känt varandra för alltid, resten av tiden sitter vi i stortsätt och pratar i mun på varandra med paus för skrattet .

För henne och hennes man Mats är barnen och maten lika viktig som för mig och det kändes som att vi pratade samma språk när vi pratade om vikten av hälsosammare barnmat

Tove och hennes man gör färsk, god, ekologisk och näringsrik välling och smoothie till barn. Otto som produkterna heter är unika i sitt slag och jag blir bara så lycklig över att det finns så starka och engagerade människor som verkligen bryr sig om dina och mina barn.

För helt ärligt är det ok att barnmaten är äldre än vad ditt barn själv är?

Hur viktigt är det för dig vad du ger ditt barn?

När Tove går lämnar hon några förpackningar av Otto till Maximilian så att han ska få testa. Han älskar Otto och jag älskar känslan över att inte behöva laga min egna välling alla gånger 🙂 . Tack underbara Tove <3!

För er som undrar är detta inget samarbete utan en helt ärlig hyllning till något som jag själv tycker är så jävla bra!

Puss på er godingar! F

maximilian ottovälling  maximilian ottovällingmaximilian ottovälling maximilian ottovälling maximilian ottovälling maximilian ottovälling

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lia

  Grymt! Inte alltid tiden räcker till. Ingen är perfekt, men gör man så gott man kan är man jävligt bra ändå! 🙂 Puss på er!

 2. Margaretha

  Hej! Såg dig och Anja på stan idag,va på vippen att utbrista “men hej vad kul att se er! Ha så härligt på Mallorca” tills jag kom på att jag inte känner er,bara läser din blogg, men om det kommer fram en babblande småbarnsmamma så får ni ursäkta!😃

 3. Malin

  Hej Filippa!

  Först vill jag tacka dig för en helt underbar blogg på många vis. Men framförallt är det så härligt att få äran att få följa din och Anjas vardag 💜

  Sen har jag ett litet tips till dig. Kolla upp Frdrik Westin – Stålmannens pappa https://m.facebook.com/FredrikWestinStalmannensPappa/ om du inte redan vet vem det är.
  En härlig pappa som på ett målade sätt berättar om hur det är att vara pappa till ett barn med NPF.

  Än en gång Tack för att vi får följa er på denna blogg.
  Önskar er en helt underbar sommar.

  Hälsningar Malin

Annons