Filippa Rådin

Min drömsemester och strejk går inte ihop

Jag hoppas för min värld att SAS strejk är över tills på torsdag när vi ska åka på vår efterlängtade semester. Känns nästa som att jag går sönder om vi inte kommer oss iväg. Än så länge är vi hyfsat lugna här hemma även fast min puls ligger något högre än Anjas men det är inget ovanligt i och för sig :):)

En stor dröm jag har är att Anja och jag någon gång skulle vara lika planerande och duktiga som alla andra och boka upp semestern ett år i förväg men som vanligt är vi alltid ute i sista minuten och vi gör det mesta på uppstuds ha ha ha. Ganska härligt och samtidigt väldigt oekonomiskt och lite frustrerande ibland. Helt ärligt tror jag även att min alltid så tålmodige och förstående ex-man/ Emmis pappa också skulle uppskatta lite bättre framförhållning vissa gånger.

Hur som helst nu har vi äntligen fått några bilder från vårt hus :). Vad tycker ni? Just nu är det så underbart att få drömma sig bort och planera hur vi ska lägga upp våra dagar på Mallis. Ni anar inte hur underbart det känns att åka i väg två veckor med bara familjen. Känns viktigare än någonsin efter den här oerhört hektiska våren. Har vi tur får vi besök av några kompisar över midsommar, det skulle fullända vår semester, Mest tid själva men även ett litet inslag med nära vänner :). Hur bra låter inte det!? förhoppningsvis tar dom med sig sill och nubbe också 🙂

IMG-20160328-WA0021

Så när ni tänker på mig om ca två veckor är det här jag ligger och guppar runt 🙂 för mitt drömmål om ”Beach XXXX” är jag inte i närheten av  den här sommaren heller ha ha ha ha: Varför är det alltid så?! Samtidigt som det är helt underbart att man aldrig förlorar hoppet om sin egen fullkomlighet. I år då…!!! Nä hä, men till nyår ger jag mig själv en ny chans och sätter upp nya mål om beach 2017! Är det någon som känner igen sig? Skönt då är jag iallafall inte ensam. Puss på er som är som mig :)!

IMG-20160328-WA0016IMG-20160328-WA0014IMG-20160328-WA0013

Huset ligger precis utanför Palma i ett lugnt och super mysigt område där vi varit förut med familjen. Känns så skönt att vi inte har någon stress med att upptäcka utan vet i stort sätt var vi har det mesta. IMG-20160328-WA0007IMG-20160328-WA0005

Älskar att gården är helt insynsskyddad, ibland kan jag tycka att det är jobbigt när vi är på semester och man ligger i solen och harmoniserar så hör man: Jaha men är det inte Anja Pärson! Eller: TITTA där ligger Anja Pärson!! Har så svårt för folk som smygfotar och som tror att vi inte hör vad dom säger. Jag vet att det är en del av vårt liv men det hjälps inte. Jag kan inte förlika mig med det, då är det bättre om dom kommer fram på riktigt, berömmer och frågar om det är ok att dom kan ta en bild. Det är så mycket skönare och det blir ett mycket trevligare möte.

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte

  Åh- vad mysigt det ser ut!
  Och ja, jag känner igen mig i ”beach-XXX-tänket”….jag har det varje år
  men kommer aldrig ända fram (eller egentligen kommer jag ingenstans kan man säga, haha!)
  men som du skriver är det så otroligt skönt (och konstigt) hur man ändå varje år tror att ”i år är verkligen året då jag
  kommer ta tag i det” :-))

  Kram!

 2. Kenneth A

  Hoppas strejken är över snart så ni kommer iväg! Lite avundsjuk är jag allt… har inte haft möjlighet till utlandssemester på flera år. Hoppas dock på ändring till nästa sommar!

  Självklart är det aldrig ok att fota i smyg! Fattar inte varför folk gör så… men hur ser Ni på saken om man kommer fram till Er på stan och frågar om man får ta en bild med Er? Är det ok eller är även det jobbigt eller ett övertramp i privatlivet? Kan ju iofs förstå att om alla frågar på stan också så kan det bli lite jobbigt att uträtta sina ärenden…

  1. filipparadin

   Då håller vi tummarna tillsammans 😊✊ och kanske ses vi på Arlanda på torsdag morgon då 😊😊😊 kram F

 3. Ewa Berggren

  Ser jätte mysigt ut, hoppas ni kommer iväg!
  Förstår det är jobbigt med alla som vill fota,
  Men det är ju världens bästa Anja 😀😀💖
  Kram på er och skön semester!

  1. filipparadin

   Ja det är dubbelt det där, jag förstår ju dom som gillar Anja också och beundrar henne för hennes fantastiska prestationer 😊 kram F

 4. Ulrika L

  Om huset hyrs ut tar jag gärna emot tips, vill du inte lägga ut det här har du ju min mail. Varit sugen på Mallis länge…