HELA HAVET STORMADE HEMMA HOS PÄRSON/RÅDIN! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

HELA HAVET STORMADE HEMMA HOS PÄRSON/RÅDIN!

Alltså skolavslutning! Vilken crazy dag, Helt underbar! Tror vi inte fattade vad vi skulle åstadkomma när vi planerade för vår älskade lilla 9 åring som gick ut 3:an

Tanken var att vi ville fira att vår “lilla” stora tjej med en liten avslutningsfest. Vid ett svagt läge lovade vi en hoppborg bl.a.  Dagarna innan frågade vi om hon ville på Leos lekland med några kompisar eller om hon ville ha hoppborgen.  ( höll lite tummar för Leos då Elvis tjatar om att få åka dit, plus att vi inte visste om vi skulle få tag i en hoppborg) Emmi valde fest hemma med hoppborg och massa fika med några kompisar. Kanske inte så att fest och packning inför semester till Mallis går ihop men sånt skiter vi oftast i och tänker att vi löser det! Det var bara att stanna upp i packningen och sätta på festhatten.

Som tur var fick jag tag i en hoppborg!! Helt galet vad internet är underbart ibland. Man finner oftast det man söker😀 På söndagen bakade vi järnet och städade. Tanken att göra en fin bål och massor av annat såklart, fast när det som vanligt blir lite på uppstuds så var tiden knapp. Men vilken avslutningsfest vi fick till ändå!! Tur inte ungar tänker på hur snyggt uppläggningen är på fat.. Tårta är tårta 🙂 Både jag och Anja klappade oss själva gott på axeln då hoppborgen visade sig vara ett genidrag!! Skolavslutning SkolavslutningFesten började få upp tempot ordentligt när Anja blev vattenballongsbombad och jacuzzilocket flög av. Älskade ungar!! Vilken energi och så fina mot varandra i alla lägen! Är verkligen glad över att Emmi har så fina vänner och att dom är så bra på att leka flera tillsammans. Skolavslutning Skolavslutning

SkolavslutningUteduschen blev populär då man kunde fylla vattenballongerna där SkolavslutningSkolavslutning Skolavslutning SkolavslutningSkolavslutningVattenkriget utvecklads senare till någon slags studsmattelek där man skulle hoppa sönder så många vattenballonger som möjligt .)P1230103 Skolavslutning Skolavslutning Skolavslutning Skolavslutning

Eftersom våran gräsmatta blev sönder bränd i vinter så är den allt annat än grön!! Hur tråkigt som helst och nu försöker vi allt vi kan för att den ska bli fin igen. Men innan dess så blir det en enorm mängd med gammalt gräs överallt. Anja kanske inte hade tänkt städa ur jacuzzi och byta vatten precis innan vi åker till Mallis. Men efter att alla ungar hoppat  in och ut ur den så var det en sörja av gammalt gräs. Det var bara att kavla upp ärmarna för henne och tömma och städa när festen började gå mot sitt slut.Ungarna hade ändå bytt fokus och helt upptagna av vattenballongerna då :).Skolavslutning

Är så tacksam över att vi har en så fin relation mer Emmis pappa och hans nya familj allt blir så mycket lättare när man är fler vuxna som kan hjälpa till.

Det här upplägget med hoppborg är verkligen ett hett tips till alla familjer med barn och något som vi redan kommer att göra om till Elvis födelsedag när han fyller år den 4 juli.

Kram på er godingar! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte

  Så himla skönt när det funkar mellan nya och gamla och nya familjer – kan tänka mig att det kanske kunde vara ännu svårare i er situation. Jag och min familj har också jättefin kontakt med min sons pappa – det innebär ju även mkt glädje för vår son då vi alla kan ses, gå ut och äta för att fira ngt speciellt och sitta tillsammans på alla uppvisningar och skolavslutningar mm. Som vuxen måste man ju lägga allt gammalt åt sidan, barnen har ju aldrig bett om att hamna i mitt av ett krig mellan de personer som betyder mest för dem liksom!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Precis så bra skrivet! Det är vi vuxna som måste ta ansvar och bete oss som vuxna :). Heja er❤️! Kram F