Filippa Rådin

Tappra barn!

Så var vi framme i paradiset! All stress rann av mig när vi parkerade bilen utanför huset.

Trött så in i kaklet efter att vi steg upp kl 04.30, rest och fixat typ hela dagen så det blir inget långt inlägg. Måste hinna ta första semester ölen med min fru innan jag somnar ha ha ha.

IMG_7454

Det tog inte lång tid innan Emmi och Elvis låg i vattnet efter att vi klivit innanför dörren. Måste ändå berömma våra underbara och tappa barn som hållit humöret på topp trots att vi steg upp sjukt tidigt och varit igång hela dagen. IMG_7469

Första matinhandlingen tillsammans med lillprinsen, så skönt att ha nära till mataffären så att man kan kombinera sövning och handling 🙂P1230133

Älskar Bouganvilla och den står verkligen i fullblom just nu.P1230134 P1230136 P1230138

Allt det här vackra fanns på min lilla promenad till affären, är det inte fantastiskt!?

Sov så gott kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Allis

  Hej Filippa!
  Jag skrev en kommentar längre ner med samma fråga, men inlägget har halkat så långt ner så jag försöker igen 😌
  Dina beige/guldfärgade glasögonbågar; vilket märke är det och var är de köpta? Gärna modell- eller serienumret också 🙂 Ursnygga!!
  Vore väldigt tacksam för svar! 💌

  1. filipparadin

   Ja sorry för att jag missat svara dig . Svarar på den frågan så många gånger så jag tror väl att jag svarat dig trots att jag bommat 😞. Det är en Mykita modell, decades tror dessvärre att dom inte går att få tag på men testa går ju alltid jag har köpt dom på Östmans optik i Umeå ring dom. Dom är bäst :). Kram F

 2. Mona Skoglund

  Härliga Härliga bilder. Här hemma är det hur tråkigt väder som helst. Regn regn. Så njut nu av sol och värme.😎☀️