Filippa Rådin

Nöden har ingen lag!

När vi var på Mallorca förra gången så var Elvis nästa precis på dagen lika gammal som Maximilian är nu när vi är här. Då vaknade vi efter första natten helt klubbade, Elvis hade sovit för första gången till kl 08. Vi var så oförberedda på att få sova de där extra timmarna så det slog tvärtom i kroppen. Sedan sov han hela nätter och till kl 08 varje natt i 3 veckor!!! Hur ljuvligt som helst.  Vi hade hoppats på att Maximilian skulle chocka oss på samma sätt! Men efter två nätter säger han fortfarande HEJ till livet innan kl 06 och hinner vakna två vänder innan det på natten.

Min kropp värker efter sömn!! Inatt kanske det händer. Vem vet!! Ikväll somnade han sent och det kanske är det som blir vändningen 🙂 . Det som gör att en morgontrött person som mig överlever är att jag har en fru som under halva sitt liv  är van att kliva upp tidigt för att träna och som kan börja om med det nu när Maximilian ändå vaknar så tidigt. Synd bara att Elvis kommer innan sju snåret, annars hade jag kunna sova länge hehe. Emmi har min sömnrytm och kan sova halva dagen om vi inte väcker henne. Det gör mig dock lite orolig inför tonåren…. aldrig är det riktigt bra Ha ha ha en vaknar alldeles för tidigt, den andra tidigt och den tredje oroar man sig för tonåren långt innan hon ens kommit dit Ha ha ha ja, nog är man lite nojig av sig.

Idag gick jag och Anja om varandra hela förmiddagen. När hon tränade sov jag , och sen tränade jag en sväng, rakade benen och lagade lunch. Känslan ibland är att man inte ses på hela dagen även fast man är i samma hus. Det är konstig det där.käner ni igen er?

Efter som det skulle vara lite mulet idag bestämde vi oss att vi skulle åka till en lekpark efter lunchen. En park i Palma så vi kunde köpa lite gott kaffe och äta glass. Och som vanligt var vi lite sega iväg. Segare än vanligt kanske för jag och min snurriga hjärna tog på mig en klocka med vintertid, Det gick ända till efter middagstid innan vi fattade att klockan var fel och varför barnen klättrade på husväggarna,  Allt var kaos innan vi snabbt fick i dom mat. sånt där kan få mig att känna mig så misslyckad, Jag vill ha bättre koll än så men det är bara att erkänna, jag kan vara rätt snurrig ibland. Men jag är noga med barnens rutiner, snurrig är jag rätt bra på när det gäller mig själv. Tur jag har min fru och är mindre av den varan.

På tal om det, blir så sjukt imponerad av Anja! Hon är som min levande GPS, Hon kan köra var som helst och bara hitta fram på känsla. Så var det i dag hon bara körde rätt, Det är något jag själv aldrig skulle kunna göra utan GPS. Imponerande!!

Placa del mar Placa del mar Placa del mar Placa del mar

Placa del mar Placa del mar

Placa del mar

Placa del marPlaca del mar Placa del mar

Placa del marPlaca del mar

Mallorca Mallorca

mallorca

mallorcamallorca

Anja pärson

Elvis lånade kameran och tog lite bilder på mig och Anja, tycker han lyckades riktigt bra och inte hamnade man i något hörn heller:) 🙂mallorca

Mallorca

Nöden har ingen lag. Så här kan det sluta när man kör på vintertid och bomat mattiderna helt. Maximilän var över allt och ingen stans och var inte på något  sätt restaurangvänlig så det slutade med att han åt om jag satte honom i vagnen och körde runt samtidigt. resten av familjen kunde sitta kvar inne på restaurangen och äta klart. Bitter?! inte jag. Jag fick ju ta mig en torr brödkant när jag kom hem ha ha ha

mallorca

Mysig avslutning på dagen hemma vid matbordet. Spelar kort med barnen. Egentligen skulle dom kanske gått isäng på en gång när vi kom hem men ibland måste man ge varandra tid när man har en sån där extra magisk stund på g tillsammans. Då är det värt att stanna uppe en lite stund extra. Älskar semester och när det är tillåtet att stanna klockan ibland!

Stor kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Åh, alla sätt är bra utom de dåliga 😉 Det funkade juh! Blev så glad att se att ni tog tid för spel, det är ett så mysigt sätt att vara tillsammans med barnen. Vi gör det mycket när vi är lediga ihop, skönt avbrott från TVn 🙂

  2. Mona Skoglund

    Så härligt ni har det, barnen som får hela er tid även om ni är trötta. Så ska det vara sova hinner man senare i livet. Njut nu 😎☀️