Filippa Rådin

Ensamstående mammor

Hjältar för mig är ensamstående mammor alla kategorier! Vissa har det lättare ekonomiskt än andra men jag tror att alla mammor har samma dröm. Att göra sitt bästa för sina barn och se sina barn lyckliga, så där lyckliga ni vet när benen inte kan vara stilla och gör hoppsa steg istället. Jag älskar det, jag älskar se mina barn lyckliga och jag älskar att Emmi 9 år fortfarande gör hoppsa steg jag vet att hon en dag blir för stor och kommer att sluta studsa fram i livet men än så länge är vi där och jag njuter varje gång vi lyckas göra saker som hon och våra två andra guldklimpar blir glada av.

Vill ni hjälpa till med att ge fler barn ett fint sommarminne med sin mamma och sina syskon? Organisationen BEM, Barn till ensamma mammor, jobbar för att ge barn och mammor möjligheten till att få fina minnen, lära känna andra i samma situation och också få en julklapp. Eller som nu till sommaren – ett härligt semesterminne. Därför är siktet nu inställt på att kunna ge 300 mammor och barn en härlig dag tillsammans på en stor djurpark, en dag fylld med upplevelser att se tillbaka på och prata om.

Det kostar såklart pengar, som de här mammorna inte har. Vill du vara med och bidra? Skicka en gåva till BEM och märk betalningen med: ”Sommarminne”.

Hur mycket pengar kan vi tillsammans samla ihop?  Jag har iallafall redan swishat in pengar och hoppas att alla som har ekonomisk möjlighet vill göra samma sak.

Swish-nummer 123 275 86 21

Plusgiro 90 02 76-7 eller bankgiro 900-2767.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ewa Hammarsten

    Det är inte kul alls gånger när sommaren kommer. Är själv ensamstående med två pojkar och är sjukskriven så ekonomin är inte den bästa. Blir sällan man kan göra saker som ”alla” andra barn får göra. Vi försöker dock hitta andra sätt att skapa minnen på. Men i dagens samhälle kostar snart allt. Tragiskt men man gör allt man kan för sina barn. Så är det bara. Ni verkar vara en sådan fantastisk familj och jag bara ÄLSKAR dig och Anna tillsammans. Tack för vi får följa ert liv och er vardag. Ni sänder sådan energi och får mig att orka en dag till.