Filippa Rådin

Kicka boll med Neimar

Emmi Ställer frågan rakt ut: ”Är jag eller Neimar bäst på att spela fotboll?!” Ja vad svarar man?? Man vill inte knäcka hennes fortfarande obrutna självförtroende men Neimar…… ?? Anja går snabbt in och svarar: vilken dum fråga!! DU är ju självklart bäst! Frågan är besvarad och Emmi är nöjd över svaret. och hon får stanna ännu en stund i den självklara bubblan. Tack älskling, du lyfter barnen så fint! Älskar dig för din förmåga att se vad som krävs vid avgörande ögonblick och din självklarhet smittas av på våra små underverk! Du ger av din styrka på ett alldeles makalöst sätt <3.

Sen spelade vi fotboll för hela slanten :).

fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll fotboll

Det är som vanligt när vi är ute och reser med barnen, efter tredje dagen är magisk, det är då dom landar i allt och hittar lugnet med miljöombyte och syskonsammanhållningen det är på något sätt här i från och nu som man kan räkna att semester börjar :).

Hur är det när ni reser känner ni igen det eller är det lugna gatan från dag ett?

Mallis 

Sedan snabb tur till köpcentrat för att fylla på leksaksförrådet. Det blev en bra dag med träning, bad, fotboll, utflykt till Palma och en hel del glas 🙂Mallis Mallis

En aktiv måndag och en riktigt bra sån 🙂 Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Resa.. Ni skulle vart med när vi packade in 5 ungar i bilen o drog till Kroatien… hahahah. Minns det som igår men med ett oerhört stort leende och en tacksamhet över att vi gjorde det. Tre dagar i kaos. . I tält.. I bil.. väl nere byter alla barnen om till badkläder och planerar hur var och en ska ta sig ut för att vara först nere i poolen. Sköna ungar i baddräkter och badshorts från Österrikiska gränsen, redo att icke bli kallade sisten i är en gris. Ytterligare ett kaos utbryter men alla är lättade och glada. Det ska vara kaos lite då och då på resan. Tror barnen stärks ,lär sig ta hänsyn och samarbeta . Fjärde dagen är himmelsk och alla andra dagar efter det.
  Ha det super där nere. Och då fasen va bra kämpat i trapporna. Sorry Anja men Filippa är fasen en kämpe utan dess like.
  Tack för att vi får hänka med på ett hörn på resan !!

 2. Karin

  Ser underbart ut! Här bara öser regnet ner. Vilken snygg kjol Anja har! Vart har ni hittat den? Trivs med att läsa din blogg!

 3. Maria

  Hej är ni också i krokarna runt porto pi. Vårat favorit tillhåll. Ha en underbar ledighet. Kram Maria