Filippa Rådin

Måste vara team om man ska hinna träna

Man måste vara ett team om man ska hinna med träningen och samtidigt rodda med tre barn. Trots att man ingår i ett bra team, som jag och Anja kan det vara svårt.

Idag blev den här trappan från hell vår bästa träningskompis. 497 branta trappsteg upp och lika många ner x 2, sen dog jag och återuppstod :):):). Ni förstår väl varför jag lägger ut det här inlägget…. just precis jag vill få credd för hur bra jag är ha ha ha.

När vi är här nere är det lättare på något sätt att turas om på mornarna och få tid till att träna. Idag hittade vi till den här vansinnes trappan. jag joggade dit och joggade hem fast jag egentligen inte orkade eller var motiverad ,och sen körde jag lite övningar vid poolen  🙂filipparådinfilipparådin

Man tager vad man haver :):)!filipparådin filipparådin filipparådin

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   Ja jag älskar det! Det är vår bästa vän som gjort det till oss, tyvärr går det inte att få tag på längre. Glad midsommar och kram F

 1. Anna

  Hahaha klart du ska ha en klapp på axeln för din goda träningsinsats. Jag hoppas snart att jag kan få till lite träning jag med. Man är dum som bort prioriterar sig själv. Men försöker fortfarande pussla ihop livspusslet. Och just nu får tid med barnen ligga högre på listan. Ta hand om er. Kram

  1. filipparadin

   Jag vet hur det är. Det är inte lätt att prioritera sig själv men det är ju inte fel att prioritera det viktigaste man har heller :). Hoppas att livspusslet gör det möjligt för båda delarna snart. Kram F

 2. Mia

  Blir så glad och förväntansfull av dina blogginlägg just nu! Vi ska köra typ exakt samma upplägg som ni…tre barn, hyra hus och bil, försöka laga mat, mysa, bada, få till romantisk tid på kvällar och så såklart träna på Mallorca. Vi åker ner till Portals Nous på söndag och stannar 12 dagar. Hoppas på en härlig semester och att er fortsätter på samma sätt! 🙂

  1. filipparadin

   Kul!! Då kanske vi stöter på varandra joggandes :):):). Vi bor typ där. Har ni hyrt hus? Kram F