Filippa Rådin

Livrädda ditt barn i sommar

För en tid sedan var jag på världens bästa kurs! Ni som följt mig en tid vet att jag även bjöd in några av er läsare att gå den tillsammans med mig. Tror alla vi som fick äran att träffa Camilla Thurell på Life-in-Mind och Alexandra Gahnström på Trygg-Hansa  och blev fulla av pepp och stärkta som mammor, för er som undrar varför det bara var mammor  så var det bara mammor som skickade in och ville tävla om dom 10 kursplatser jag hade.

Under dagen filmade vi även en film som jag släpper idag .I filmen får ni även höra mig berätta om vad som hände med Elvis när jag och han var på affären. Så obehagligt! Önskar inte att någon av er ska behöva vara med om något liknande!

Blir så imponerad av folk som verkligen kan sin sak.Camilla på Life-in-Mind är unik i sitt slag! Ett energiknippe utan dess like, hon har förmågan att entusiasmera och förmedla livsviktigt information och samtidigt få oss att skratta och vara fullt fokuserade i tre timmar utan problem. Varje år dör ett antal barn i onödan av att tex sätta i halsen och den här kunskapen som vi fått är verkligen livsviktig! Hade jag möjligheten skulle jag vilja ge er ALLA den här kursen tillsammans med Camilla och Trygg-Hansa, känner jag mig både stärkt som person men framför allt som mamma.

filippa Rådin

 När jag sitter här och skriver gör det mig så glad att jag numer har bättre verktyg att rädda ett barn om olyckan skulle vara framme. Och jag ska erkänna att jag tidigare känt mig rädd och orolig för att jag någon gång skulle vara först på plats vid en olycka. För vad kan jag och vad ska jag göra?! Nu vet jag att jag kan så mycket mer än vad jag trodde innan kursen. Från och med nu kan jag med rak rygg stiga fram och hjälpa till att rädda människor om det behövs. För i dag vet jag hur viktigt det är att trots att man är rädd för att misslyckas är det bättre att agera. Min insats kommer att göra skillnad!

HLR-Kurs

 Här om dagen var Camilla inbjuden till Tv4 morgon för att lära oss hur man rivräddar om någon håller på att drunkna, ta tiden om kolla in klippet här:

Så räddar du någon som är på väg att drunkna 

 Vill man gå kursen men inte bor på ett ställe där det finns tillgång att gå en sån här kurs har Life-in-Mind numer även webbkurser. Så gå ihop flera stycken, bjud hem föräldrar och svärföräldrar vänner och bekanta och gå kursen tillsammans. Jag tänkte också att det skulle vara super att dra ihop alla på förskolan så att både föräldrar och lärare kan gå kursen i olika omgångar. När man beställer kursen får man hem dockor och allt! Hur bra är inte det!? Här under kan ni se filmen där Camilla berättar lite mer om vad man får och hur det går till.

Stor kram till er! F

Ett stolt och livsviktigt samarbete för mig med Trygg-Hansa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.