Obehagligt besök – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Obehagligt besök

Tror vi hittat vårt semesterupplägg. Som passar både oss och barnen. En hittepå grej per dag. Dom senaste dagarna har det blivit att vi stannat hemma på fm vid poolen och hängt, lekt, spelat poolvolly, ritat, spelat spel osv och att vi efter lunch tagit oss i väg någonstans typ till beachen, lekpark, in till Palma eller så. Då har Anja och jag kunnat turas om att träna på morgonen, Maximilian fått sin vila och Emmi och Elvis kunnat pyssla på med sitt. Grymt bra faktiskt.

AnjapärsonMallorca

Emmi övade på att teckna frisyrer i dag, det gör mig så glad att hon självmant väljer att sätta sig och teckna, det bådar gott inför framtiden enligt mig :):)

I går när vi låg vid poolen kom en STOR kackelacka springandes över trallen. Först tänkte jag inte så mycket på det mer än att “shit vad stor” och att det var konstigt dels att det helt plötsligt dök upp en kackelacka när vi inte sett någon här tidigare och sen att den var så sjukt stor. Jag slängde kackerlackan över muren ut mot gatan och kort efter ringde det på vår ytterport, jag sprang ut till muren för att öppna. Skulle ju givetvis kollat innan i portkameran vem det var men jag är väl för godtrogen helt enkelt. Där ute stod en man som vill ta sig in för att spraya kackelacksmedel…. don’t think so..!!

Det var inte innan jag fått igen dörren jag la ihop ett och ett. Vilken slug jävel!! Han kastade in den feta, säkert uppdrivna kackerlackan för att sedan kunna komma in och kolla igenom vårt hus!! Arg blir jag och självklart tycker jag att det är obehagligt när man har barnen med sig. Mest obehagligt tror jag det är när man inte riktigt kan koderna här nere, hemma hade man vetat precis och man hade kunnat kolla av med grannarna. Här känner vi ju ingen av grannarna, dom vi känner är hon som hyr ut åt oss och vår poolkille men vad hjälper det dom var ju inte ens här…. Ja ja det är bara att släppa. Det hände och vi fick iväg honom.

Anjapärson

Idag har vi haft en så magiskt bra dag. Anja och jag har tränat i omgångar, vi har slappat här hemma och på eftermiddagen drog vi i väg till Palma. När jag sitter här och skriver känner jag mig så oförskämt lyckligt lottad. Jag har väldens finaste barn och jag har en vansinnigt vacker och underbar fru. Tack livet :)!

Filipparådin

Tvåminutersintervaller upp för “helvetestrappan” är bland det tuffaste jag gjort kändes det som men stolt och glad över att jag genomförde det 🙂

Anjapärson

samma sak gällde för Anja, hon ser lite gladare ut bara, den jäveln ha ha ha

Mallorca

Maximilian leker tittut innan vi drar mot stan, så sött att man dör, för det mesta glad.

Mallorca Mallorca Mallorca Mallorca Mallorca Mallorca Mallorca Mallorca Filipparådin Filipparådin

Tack för att ni följer mig och förhoppningsvis tycker att det jag delar med mig är intressant, om inte får ni säga till och komma med uppslag, Sen kanske jag inte gör som ni vill ändå men åsikter är bra det för oss framåt :).

Imorgon är det midsommar och i övermorgon midsommardagen, Två dagar som har stor betydelse för mig i mitt liv. Det var på midsommardagen för fyra år sedan(2012) som jag fick världens mäktigaste kärleksförklaring av hon som senare kom att bli min fru och som är kärleken mitt i livet. Men oroa er inte jag skriver mer om det 🙂

Ta hand om er! Stor kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej.
  Ni njuter som vi gör i palma.
  Blir så glad när jag läser om er kärlek och vardag. Och det ser ut som att ni var på våran favorit restaurang Piccolo Italia. Älskar att sitta och titta på mannen som gör allt pasta. Vi ska snart åka iväg och fira midsommar på en trevlig restaurang Rinaldos vid strandpromenaden i Can Pastilla. Kan varmt rekommendera den. Ett svenskt par som driver den.
  Kram på er.

 2. Lena

  Hej Filippa
  Jag brukar titta in och läsa din blogg då och då. Du skriver så upplyftande och inspirerande. Kul att läsa om er vardag som är så kärleksfull. Tack för att du delar med dig. Ha en härlig midsommar med familjen.

 3. Erica

  Hej Filippa! Nu nu är det dags för mig att flika in med en kommentar. Har varit en flitig läsare av din blogg ända från start. Vår gemensamma nämnare är att jag själv har fru och två underbara barn. Vi älskar Mallis precis som ni och vi försöker också få ihop livspusslet med jobb och träning mm. Är så tacksam för att ni finns, ni är fina förebilder och ni utstrålar så mycket kärlek!! Så viktigt i dagens samhälle. Fortsätt skriv som du gör, blir glad av varje inlägg du skriver! Det är intressant, ärligt och viktigt! Ha en fortsatt underbar semester på Mallis och jag vill önska er en härlig midsommar. PS arbetar som polis och är imponerad över att ni snabbt agerade och inte släppte i kackerlackmannen! Bra jobbat!!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack! Blir glad in i hjärteroten av varje ord❤️. Är glad över att du ser oss som bra förebilder. Vi lever vårt liv som man önskar alla borde få göra, i och med kärlek. Det borde vara en rättighet för varje levande människa. Livspusslet ja, det förbannade livspusslet 😊 man kan inte göra mer än man gör men det är så fantastisk när man väl får ihop det😊😊. Hoppas ni får en fantastisk midsommar❤️! Kram Filippa

 4. Emelie

  Jag måste få tipsa! Höghöjdsbanan i Santa Ponsa är helt fantastisk! Vi åker dit ett pat gånger per år och det är skitkul, finns även en för barn. Googla jungle parc Santa ponsa!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Kul!! Dit ska vi åka, ligger precis där vi bor ju. Ikväll testade vi “din” restaurang.så gott och super trevlig personal. Tusen tack för tipset🙏🏻 kram F