Filippa Rådin

Höggravid och midsommar

Ibland gör man saker mer komplicerade än vad det egentligen är. Man borde lyssna mer på barnen.

Vi började dagen med att tänka storslaget, det är ju midsommar. Vi åkte till affären för att köpa färska blommor, jordgubbar, blåbär och massa god mat när vi kom fram så var Carrefour stängt, Vilken antiklimax och så orutinerat! Vi hade helt bommat att allt här i stort sätt är stängt idag.

Men för barnen spelade det ingen roll, dom ville ha picknick på stranden, så vi packade med oss middag och drog till stranden. Det är ju så här man borde leva varje dag äta middag på stranden när folk börjat gå hem och solen håller på att gå ner. Magiskt och antagligen den lugnaste och mest harmoniska midsommaren ever. Ingen stress över huvudtaget.

För fyra år sedan vid den här tiden kan man lugnt säga att jag var allt annat än lugn och harmonisk. Jag var höggravid och imorgon ( midsommardagen) skulle jag bli offentlig inför hela svenska folket, jag skulle få världens häftigaste kärleksförklaring av kvinnan jag väntade barn med. en månad tidigare spelade vi in materialet och vi visste i detalj vad som skulle sägas ändå hovrade det en känsla över oss som är svår att beskriva i ord.

Lycka, nervositet, ovisshet, och ångest, nu fanns det ingen väg tillbaka den magiska bubbla som vi länge levt i skulle vi nu spräcka och vi skulle kliva ut tillsammans som ett. Men vi var övertygade och vi visste att det skulle bli bra <3.

mallorca

mallorcamallorca

mallorcamallorca mallorca mallorca mallorca mallorca

 Nu ska jag avsluta kvällen med lite champagne tillsammans med mitt hjärta 🙂

Glad midsommar underbara ni! Var rädda om varandra <3

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hi Filippa, I love reading your blog here. Unfortunately I don’t speak Swedish but thanks to a translator I can also read your updates in English. So my question is: Is there a transcript of the famous P1 Interview somewhere either in Swedish or in English so I could also catch up with this wonderfully moving radio interview?
    Lots of love to your beautiful family. I look forward to many more updates.
    Kram, Julia

  2. Angela

    Dagen ni kom ut till hela världen va jätte fin, och ni är så himla fina som familj💖 Att berätta för nära och kära om sin kärlek till den man älskar är inte allt det lättaste. Jag vet själv hur det va när jag skulle berätta för 4 år sedan när jag träffade min underbara fru, hur nervös jag va. Men det roligaste va att de flesta redan visste och så är det nog oftast😊 jag önskar er all lycka💗kram