Filippa Rådin

You & me forever

Så kom dagen då vi blev ett inför en hel värld. Frågan vi fått så många gånger blev besvarad. Beslutet när och på vilket sätt ägde vi själva.

Utan vår kära vän och producent Henrik Johnsson hade vi aldrig tagit oss igenom processen. Första gången vi läste igenom manus tillsammans grät vi hejdlöst. Hans ledarskap och stöttning genom hela arbetet var helt igenom ärligt och vackert. Ibland kan jag tänka tillbaka på den magi som fanns just under den intensiva perioden och längta tillbaka till känslan och förväntningarna.

Där och då vilade vårt liv helt i Henriks händer och ingen som han har förmågan att förvalta något så bra!

Det är än i dag svårt att förstå vidden av nyhetsvärdet om Anja och mig. Nyheten spreds som en löpeld värden över och tidningar som New York Times och andra skrev om att vi blivit ett.

Tidpunkten  när vi skulle offentliggöra vår relation var ingen slump, allt var planerat in i minsta detalj. Anja hade avslutat sin makalösa karriär, vi väntade barn och vi skulle flytta tillbaka till Sverige.

Vi höll på att stänga boken med allt det gamla och hade precis börjat skriva på första sidan i vår nya bok, den som kom att handla om livet, fortsättningen och familjen.

Den bästa av alla böcker jag vet ❤️

Tack Henrik Johnsson och Bibi Rödöö för att ni fanns där för oss!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenni

    Hej! Det är det absolut bästa sommarpratare jag lyssnat på någon gång. Jag satt på min balkong o det kändes som ni satt med mig där o det var vi som pratade. Min tårar trillade sakta ner av stolthet o rädsla, hur skulle världen ta emot det skulle världen vara snäll mot er alla tre. Tänkte mkt på Emmi. Samtidigt var jag stolt över att ni vågade!!Ni är så värda varandra o den den fantastiska kärleken. Stor kram till er båda!!!

  2. Ewa Berggren

    Lyssnad på programmet, det var magisk, så fint. Ni är som gjorda för varandra, vackra kvinnor i sina bästa år 😊. Hoppas er lycka håller i sig för evigt! Kram på er, trevlig sommar 💕