Filippa Rådin

Allergisk reaktion

Så hemskt! Vi misstänker att Maximilian inte tål ett av dom stora blöjmärkena. Köpte nya blöjor eftersom dom vi hade med oss inte räcker hela semestern och efter bara en liten stunds användande fick han sår och en knallröd rumpa! Vad skulle vi göra? Körde omkring hela Palma men utan att hitta det märke vi brukar använda. Vilken panik man får.

kit4kids.se kit4kids.se

Någonstans hade Anja läst om Kit4kids . Vi gick in på nätet och kollade och hittade ”våra” blöjor. Efter lite klickande och mailande så dök det upp en kartong vid dörren idag!! Alltså det tog oss bara ett dygn så hade vi vår leverans utanför dörren. Hur magiskt som helst!! Från och med nu kommer vi aldrig mer packa ner en massa blöjor och barnmat till Maximilian när vi åker på semester!! Bokar man dessutom i förväg så kan allt finnas på plats redan då man kommer till sitt semesterställe. Så smidigt och otroligt skönt att slippa oroa sig för att välling, blöjor eller annat inte ska funka på den plats man åker till.

Galet vad stressigt och jobbigt det snabbt kan bli när man har småbarn på resa, speciellt när det helt plötsligt inte funkar. Men samtidigt så om man bara har inställningen att man kan hitta en lösning så fixar sig det oftast. Maximilian fick gå runt i sina badbyxor en hel del och vi fick träna på att sitta på toan lite mer än vad vi gjort tidigare i väntan på att dom nya blöjorna skulle komma .

kit4kids.se kit4kids.se kit4kids.se

Allt gott slutet gott, Maximilan är glad och mammorna är åter igen lugna 😊.  Vill verkligen rikta ett stort TACK till hela teamet på Kit4kids vad skulle vi gjort utan er!!

Kram F

INGET SAMARBETE BARA EN RÄDDARE I NÖDEN SOM JAG VERKLIGEN VILL TACKA

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Har för mig att även om de största märkena är fria från parfymer och lotion hos oss här i Sverige så är det nödvändigtvis inte så i utlandet trots att det är samma märke. Det är nog inte så många andra än ”vi” som vill ha blöjor helt utan en massa extra lull.
  SÅ smart idé! 👍🏻

 2. Maria

  Vilken bra grej. Och bra att du skriver om det, tips till andra småbarnsföräldrar. Ska in och kolla på deras hemsida. Kram Maria

  1. filipparadin

   Verkligen fantastisk! Hade jag inte fått anledning att leta lösningar för Maxi vet jag inte när jag hade hittat det här. Som sagt ska aldrig mer resa med fullpackade väskor ska bara förbeställa det vi vill ha innan :). Kram F