Filippa Rådin

Sista dagarna

Dagarna börjar rinna ut och det är snart dags för hemresa. Önskar jag kunde stanna tiden. Vill inte hem till verkligheten och vardagen, Vill bara var ett stor ego, skita i allt och stanna kvar i bubblan vi har här!!

Igår var vi inne i Palma, i Portixol för att gå ut och äta. Måste säga,, det är så smidigt att ha med våra barn överallt. Maximilian somnade lägligt till middagen och Emmi och Elvis är så fina mot varandra. Pojkarna har verkligen världens finaste storasyster som förebild och det märks på Elvis hur lär sig genom Emmi och är som storebror till Maximilian. Nu får ni inte tro att jag försöker få er att tro att det alltid är helt konfliktfritt hemma hos oss :):):), Konflikter ingår i syskonskapet och konflikter uppfostrar och förbereder oss inför livet, Så även i vår familj. Men barnen har en så fin respekt för varandra.

portixol

Den här donnan och solnedgång…, behöver jag säga 🙂portixol portixol portixol portixol portixol

Dagens outfit, köpte mig en ny väska här nere, vad tycker ni? Är så sugen på lite mer ”hippieinslag”, i min garderob framöver 🙂portixol

Är det någon som känner igen sig?! Alla dessa ton av snäckor och stenar…alltid lika roligt 🙂portixol portixol portixol portixol

Bakom storasyster kommer alltid en liten bror <3portixol portixol portixol

Ljuset och solnedgången var magisk igår! Så skönt att förlänga dagen med att riktigt ta tillvara på kvällen, Konsekvensen blev lite väl sen sänggång för barnen men det var det värt, dom kunde sova ut i morse i stället.portixol portixol portixol

Nu ska vi börja packa lite inför hemfärd, imorgon kommer Anjas moster hit, Så vi vill inte ha kvar allt till imorgon utan få så mycket tid tillsammans med henne, ska verkligen bli super mysigt att träffas här nere för ovanlighetens skull

Var rädd om varandra! Stor kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Känner igen känslan. Njuter på altanen en sista gång. Vi flyger hem imorgon fredag. Längtar redan tillbaka 😎☉
    Kram Maria