Avsked – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Avsked

Sista dagen blev också vår bästa dag på Mallorca! Vi började packa två dagar innan vi skulle åka så att inte sista dagen skulle kännas som att vi bara packar och grejar med tråkiga saker. Jag och Anja fixade med allt efter barnen somnat på kvällarna. Sista dagen ville vi kunna njuta max av sol, pool och hav.. Allt bliv inte som vi tänkt det, men efter vårt 3:e barn så är vi vana att ändra riktning konstant.

Elvis vaknade med jättehög feber. Han var inte förkyld eller något, vi misstänkte att det blivit lite för mycket och att hans lilla kropp efter några dagar utan att få göra nummer två på toa. Vilket gjorde att vår dag fick bli annorlunda. En dag som blev något helt annat, alla varvade ner, Emmi pysslade och Maximilian sprang runt och lekte med allt han fick tag på, Elvis var såklart trött och sov om vartannat i soffan. Anja åkte in till Palma för att hämta hennes moster, Anncha, och hennes vännina, Lisa, som hade landat kvällen innan och skulle komma på besök, Jag fixade med lite olika varianter för att hjälpa Elvis mage att komma igång.

Mallorca

Tanken var att vi allihop skulle träffas inne i Palma , men de fick göra Palma själva och sedan komma hem till oss istället. Vilken blev super mysigt. Hela dagen hade vi tid till att umgås. På eftermiddagen gick vi ner till lilla stranden precis nedanför oss när Elvis började känna sig bättre. Det var så lyxlígt att vara många vuxna som kunde hjälpas åt att passa barnen och att ta tillvara på eftermiddagssolen som var helt magiskt.MallorcaMallorca

Kvällen blev verkligen en perfekt avslutning av vår semester på Mallorca. Jag och Anja gick lite tidigare hem med pojkarna medan Emmi följde damerna till en bar där de tog en sangria. Sedan stannade Anncha och Lisa kvar över middag och sedan också natten. Jag och Anja var snabbt och köpte massor av skaldjur, ost, skinka och het korv som vi stekte och slängde ner brödbitar i. Galet gott och enkelt!! Det händer verkligen inte ofta att vi får så här mycket kvalitetstid med Anjas moster och hela familjen njöt verkligen av att ha dom hos oss. MallorcaFilipparådin MallorcaAnjapärson MallorcaMallorcaAnjaparson

Mycket vin och massa prat ända in på småtimmarna. Visst blev det en tung “dagen efter” med det var det så värt :).

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.