Musikvideo check – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Musikvideo check

Ingen av oss var särskilt glada över att behöva lämna vårt lilla paradis och man kan minst sagt säga att vi alla var trötta då det var dags att åka hem. Anja och jag över att vi suttit uppe alldeles för sent kvällen innan och haft det trevligt med både mat, prat och vin. Ungarna över att behöva åka hem och lämna enkelheten bakom sig. 

Det kändes som någon dragit ut proppen. Allas energi var som bortblåst och hela familjen stod på flygplatsen som frågetecken. Vad hände ,är det redan slut?!! Det är i dom här lägena som det är helt fantastiskt med barn. Dom är ledsna, gråter, skriker och bråkar en stund och efter det är det utagerat. Och man går vidare. Vi vuxna har mycket att lära av våra små underverk ❤️! imageFinns det inte business får man göra egen ha ha haFilipparadin karlekenarvi

Landade tvärt i Stockholm för att kasta oss in i musikvideo inspelning. Elvis hade fått tillbaka febern och det ställde allt på sin spets. Så då fick det bli omkastning i planeringen igen. Vi tog helt enkelt filmteamet till vår lägenhet och Anjas kusin kom för att ta hand om barnen. Allt går bara man vill :). 

Vi kommer att synas i årets Stockholmpride-låt “kärleken är vi” som framförs av Evelina Olsén och skriven av Camilla Läckberg. Känns både viktig och kul. Anjapärson karlekenarviAnjaochfilippaKärlekenarviAnjaochfilippaVi tillsammans med underbara  Lars och Rasmus på Premium Visuals.  Videon släps om någon vecka! 

Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ewa Berggren

    Har hört låten redan, den är jättebra. Spännande att se videon. Härligt att ni medverkar, ni är verkligen förebilder för alla 😍😍😍