Pimpade hörlurar och hemkomst – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Pimpade hörlurar och hemkomst

Lycklig är jag som har förmånen att jobba tillsammans med ett starkt och drivet team med massor av värme och omtankar. 

När jag öppnade dörren låg det en sommarpresent till mig från Loppi. Det är verkligen dom små sakerna som gör det. Omtanken och att man känner sig sedd. Jag känner mg uppskattad för den jag är i arbetslaget kring Loppi! Tack fina arbetskollegor för allt vi skapar tillsammans❤️Loppi sommarpresent

Diy

Emmi har länge velat pimpa sina hörlurar och jag är inte sen på att hänga på när hon väl är i sitt kreativa mod. Hade egentligen jordens huvudvärk och behövde vila men man måste ta till vara på tillfällena då hon vill vara kreativ och framför allt dom stunder hon vill ha min hjälp:). 

Känner att tonåren börjar närma sig och har mina föraningar på vad det kommer att innebära, antagligen kommer man inte vara vatten värd ett tag :):). Jag vet allt för väl hur jag själv var i tonåren och Emmi är rätt så mycket en produkt av mig när det gäller humöret. Aj aj aj ha ha haIndianpärlorDiy

Earpluggs diyVisst blev det fint! Emmi och jag var nöjda tillsammans :). 

ThuleVår nya löparvagn hade kommit och min fru är otålig på att låta nya  roliga saker stå ouppackade. ThuleThule

Maximilian hjälpte till så gott han kunde:)Thule AnjaparsonThuleThuleThuleThule

Det dröjde inre länge innan vagnen stod klar och Anja stod och frustade och ville ut i skogen för att testa :):). 

ThuleThuleThuleDet blev en bra tur. Det var skönt att komma sig ut och få huvudverk och resa ur kroppen. Mysigt också att få träna tillsammans med Anja, för det mesta varvar vi så att en kan vara hemma med barnen. 

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kari

  Hej! Hur fick ni på pärlorna på hörlurarna? Klippte ni pärlorna först? Såg ut som ett roligt och användbart pyssel:-). När barna pysslar blir det sällan användbara saker. Typ massproduktion av pärlplattor och ritningar.

 2. Anna

  Åh! Köpte också en Thule häromdagen. Helt underbar vagn. Är det ett vindskydd ni har på? Snyggt! Än så länge så är inte vår ettåring så jätteförtjust att hänga i vagnen, haha men det kommer väl kanske 🙂 Ha så skoj!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Testa med att sätta en liten tunn kudde under huvudet. Blev stor skillnad för Maximilian som också är precis ett år 😊👍🏻. Annars är det en grym vagn!! Stor kram på er! F

 3. Maria

  Borta bra men hemma bäst 😊Förstår att ni var sugna på en springtur efter allt resande.
  Själv åker jag tillbaka till palma på torsdag med min son för en vecka till i solen 😎☉👙🏖🏊
  Kram Maria