Elvis 4 år. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Elvis 4 år.

Vår lillprins fyllde 4 i dag! Han vaknade tidigt och förväntansfull men la sig lydigt ner igen när Anja sa att han skulle få tårta och frukost på säng om han låtsades sova :). Älskade lilla unge! Mitt hjärta går nästan sönder av kärlek till den här lilla människan som varje år bara blir äldre, innan man vet ordet av har han börjat 6- års och sedan rullar allt bara på. Samtidigt som att jag gillar det och ser med nyfikenhet på hur barnen utvecklas så skrämmer det mig. Vill så gärna leva lite långsammare i den här bubblan :).

Anjapärson

Vi hann få en stund bara familjen innan resten av släkten rullade in.

pawpatrol

Emmi hade beställt en Paw Patrol tårta till Elvis vilket blev en hit. När tårtan ställdes fram på bordet sa Elvis spontant – WOW!!! tårtkalas

Kan villigt erkänna att jag inte är ett fan av Spiderman tallrikar men nu var det inte jag som fyllde år och jag bortsåg från vad jag själv tycker och tänker om Spiderman och såg istället en liten kille som var överlycklig över sitt födelsedagsbord 🙂elvis mormor

Finaste mormor och älskade mamma, min stora förebild här i livet, vad skulle jag vara utan henne, min klippa.födelsedag födelsedagpolisbil mormor och morfar

sommar maximilian

Utforskaren, ständigt i rörelse och på upptäcktsfärd 🙂sommar maximilianspiderman

Vår alldeles egna lilla spiderman med skjorta, hatt och rödmålade tånaglar, den kombon alltså får mig att smälta som mamma 🙂IMG_0385

IMG_0393

Ingen fest hos oss utan vattenballonger! Man blir helt enkelt aldrig för gammal för att bli blöt :):)IMG_0399

Nu är en helt fantastisk dag slut, Tror Elvis somnade innan han lagt huvudet på kudden och Anja och jag har städat bort kalaset. Nu är det två trötta föräldrar som ska rasa i säng innan det är dags att stiga upp igen :):) Man kan ju hoppas på att Maximilian sover liiite längre imorgon men det har man ju hoppats på förr så det är väl inte så troligt :).

Sov så gott och ta hand om er.

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Vilket härligt kalas! Ser att ni piffat till ballongerna med fina band. Hur har ni gjort? Är det helium?

 2. Martina

  Hej Filippa, såg på bilden att du är en kopia av din vackra mamma. Älskar att läsa om ert mysiga familjeliv. Ha nu en fortsatt fin sommar

 3. Angela

  Hej Filippa!
  Jag följer din blogg läser allt med en fröjd 🙂 men jag undrar var ni var på Mallorca, tror jag missat den delen? Då vi ska boka semester till hösten och har funderingar på Mallorca. Det verkade vara så mysigt där ni var eller har du något speciellt ställe du kan rekommendera?
  kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   Oj, vi hyrde hur i Bendinat ca 15 min utanför Palma med bil. Lugnt och skönt område. Sen rörde vi oss runt, hade bil så vi åkte dit vi ville för dagen :). Kul att du följer mig på bloggen, tack💕kram F

 4. Anette

  Hej!
  Följer med glädje din blogg och har även “njutit” av semestern på Mallorca. Tycker sommarklänningen du har på dig är helt ljuvlig. Skulle du vilja berätta var du köpt den? Ha en fin dag! Hälsningar, Anette