En dag på akuten – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

En dag på akuten

Det blev verkligen inte riktigt som vi tänk oss i dag….  Maximilian vaknade med svullet öga. Inte helt igensvullet men ändå klart irriterat, ju längre dagen gick blev det bara värre och efter lunchvilan var hans öga nästan helt igensvullet. Vid det laget ringde vi Anjas syster som är sjuksköterska för att höra om vi skulle åka in och kort efter satt vi packade och klara i bilen på väg upp till akuten.  Rutinerat packade Anja kläder, mat och annat för en lång dag. Elvis har fått en ryggsäck från Thule som han packar full med leksaker i varje gång han ska ut genom dörren. Alltid redo för lek! Packa har han nog sett och lärt av sin mamma :). VEM av mammorna undrar ni säkert, hon som packar en stor handväska full med skräp, enligt vissa ha ha ha eller hon som levt ett liv i kappsäck? Ja det återstår att se men det man kan säga är att han är noggrann när han väljer ut vad han ska ha med sig :):):)

Shit vad obehagligt det är när man inte har en aning om vad det kan vara och Maximilians halva ansikte bara sväller mer och mer. Eftersom svullnaden inte avtog utan snarare blev värre under tiden vi satt i  väntrummet togs det beslut att läkaren snabbt skulle titta på Maximilian.

Ikväll känner jag mig så tacksam över i stort sätt ALLT men extra mycket över att jag bor i Sverige och att vi har tillgång till den sjukvård vi har. Vilka hjältar dom är som springer häcken av sig varje dag för att hinna med att ta hand om alla som kommer in och behöver vård! Vad skulle vi vara utan dessa människor?! TACK alla personal på Umeå universitets sjukhus för allt ni gjorde för oss i dag <3!

Vi hade tur att efter några timmar kunna åka hem, Maximilian har fått en allergisk reaktion som vi kan medicinera och han kommer troligen kunna läka ut det själv och förhoppningsvis kommer han snabbt att slippa se ut som Aleksandr Karelin 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Hoppas lillen repar sig snabbt, obehagligt med allergiska reaktioner. Roligt med bilden på bilarna, precis så leker min treåring 😂 noga noga ska det parkeras ❤️
  Vad härligt det är att läsa din blogg, man riktigt känner er kärlek i familjen och alla ärliga inlägg om både med- och motgångar. Må så gott och all lycka till er!!

  1. filipparadin
   filipparadin

   😂😂😂 kul att ni känner igen er i Elvis strukturerade lek 😊, tycker verkligen barns resa genom utvecklingen är så fascinerande. Maximilian mår bättre idag men är inte helt återställd 😞, hoppas också att han blir frisk snabbt. Tack för fina ord om bloggen och roligt att du hittat hit 😊 stor kram F

  1. filipparadin
   filipparadin

   Du anar inte, så obehagligt man känner sig totalt bakbunden som förälder 😞 han är bättre idag men ändå inte helt ok. Hoppas att det ger sig snart. Stor kram 😘