Tack alla underbara! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tack alla underbara!

Måste bara börja med att tacka er alla underbara människor som mailar och skriver kommentarer och undrar hur det gått för Maximilian. Han mår så mycket bättre och svullnaden är storsätt helt borta nu. Men det bästa av allt är att han är precis som vanligt, Tror aldrig att man uppskattar ens barns mindre roliga sidor så mycket som efter att dom varit sjuka. Ellerhur?! Är det någon mer än jag som känner likadant? Nu vill jag ha alla sidor av vår lilla prins. Iallafall en liten stund tills man börjar bli trött på att gå efter “RöjarRalf ” och städa igen :).

Annars har det varit fullrulle idag ,efter min joggingtur hämtade Anja och Elvis upp mig på en byggvarubutik för att vi skulle köpa plank till ett balkong-soffbygge som vi planerat. Bäst som vi står där kom jag hastigt och lustigt på att jag hade en klipptid lite senare. Så typiskt mig! Vid det laget hade jag 50 minuter på mig att köpa bräder, lasta bilen, duscha, tvätt håret och ta mig till frissan.

Och nu svarar på “tvätta håret frågan” innan ni hinner fråga den. Jag hade så skitit hår, FÖR skitit hår, så skitigt att jag skulle skämmas om jag kom till frissan , därför tvättade jag innan jag skulle tvätta det igen. Sån är jag :)!

frissan

Jag åt upp den där godisen trots att jag lovade mig själv att låta bli….

filipparadin

Hoppas att ni tycker att jag blev fin. Annars får ni passa er för vad ni säger för jag blev själv väldigt nöjd 🙂 <3 filipparadin

filipparadin

Solen sken och vi kunde bara inte vara hemma så vi snabbpackade bilen, tog med oss Spiderman och på vägen ut till havet hämtade vi upp vår lilla prinsessa och hennes bonussyster som egentligen är hos sin pappa den här veckan. Att ha familjen samlad får mig verkligen att känna mig hel. Att se barnen leka och Maximilians glittriga ögon när han ser sin syster som varit borta gör mig så lycklig. Kärleken som jag känner till våra barn trodde jag verkligen inte var möjlig innan dom kom och förgyllde min värld.

Jo ett tips! Imorse när jag var ute och sprang lyssnade jag på Gunhild Stordalens Sommar i P1, Missa inte att ge henne 90 min. Så starkt!

Puss på er!! Nu måste jag slita mig från datorn och gå upp till min fru som håller på att packa och förbereder vår lite roadtrip. Vi åker söder ut för att bla ut och segla. Vi fick en inbjudan vi inte kunde tacka nej till 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Men så skönt att han mår bättre. Det är det värsta när ens barn inte mår bra. Känner så igen mig att man vill att de ska agera normalt. Med en rätt stor tonåring här hemma som är sjuk med något hon kommer få leva med livet ut, har jag ofta önskat att hon ska bete sig som en tonåring. Att det aka finnas ork att tjafsa mot. Det är ju helt naturligt. Nu har hon haft en lite bättre period i sin sjukdom. Låt oss säga att jag ganska snabbt glömde vad jag önskat. Sliter mitt hår ibland med allt tomårstjafs. Måste påminnas ibland om att livet kan snabbt ändras och då försöka glädjas åt att hon orkar vara normal. Tack för det!! Du blev jätte snygg i håret ;))

  1. filipparadin
   filipparadin

   Visst är det lustigt hur snabbt man glömmer. Önskar man kunde konsten att leva mer i nuet generellt. Inte tjafsa om små saker osv men man är inte mer än människa och jag tror man kommit långt ändå när man är medveten om skillnaderna. Känner verkligen med dig, Kan inte föreställa mig hur tufft det skulle vara att se det viktigaste man har får kämpa varje dag. Du gör det bra eller NI gör det bra!! Stor kram F

 2. Ulrika LIndeberg

  Härligt med fint väder och sol. Jag frågade tidigare när ni var på Mallis var ni hyrde, av vem och om det var ngt att rekommendera. Hoppas du har lite tips då familjen är lite sugen på Mallis men vi vill inte bo på hotell.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ååå nej glömde att fråga om jag kunde ge ut kontakten till hon som hjälper oss. Annars finns ju airbnb dom har många som vi känner hyrt av och det har varit super :). Sen finns det ett svenskägt lägenhetshotell mitt i Palma som verkar schysst :). Kram F

 3. Hönan Agda

  WOW…Vad är det för en skönhet ?
  Ja, det var vad min man sa när han såg bilden
  och jag håller med…..JÄTTEFIN är du.
  Hälsningar Skåne.

 4. Karin

  Det blev så snyggt! Dina snygga glasögon, vart har du hittat dem? Skönt att alla mår bra igen! Finns inget värre än när barnen är sjuka. Ålder spelar ingen roll. Vår 16- åring är dålig och jag vill bara att han ska bli frisk från sina besvärliga hals problem. Ha en härlig resa!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack!! Mina glasögon har jag köpt på Östmans optik i Umeå och kommer från Mykita modell, Decades “Alfie” kram F

 5. Maria

  Skönt att Maximilian mår bättre. Och Vavawoom vilka Hollywoodlockar 😉 mycket snyggt. Det väljer jag alltid när jag är till frisören. Och snygg lyster i håret. Ha det så mysigt söderut. jag och sonen har en dag kvar i solen i Palma innan vi flyger hemåt igen så imorgon ska det pressas och badas för fullt 🏖☉👙😎🏊 Sen är det en sista middag på favoritpizzerian som gäller har sonen bestämt. Kram Maria

  1. filipparadin
   filipparadin

   😊 njut en smula för mig med. Låter helt underbar avslutning med pizza. Hoppas resan hem går bra. Kram F