Vår bästa investering. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vår bästa investering.

Det bästa med den här dagen har inte varit att jag gått om kring helt ostrukturerat och ‘ packat, till min frus stora förtret. Inte heller att jag helt plötsligt fick för mig att prioritera att plantera om blommorna framför att först bli klar med väskorna…. Ni förstår nog redan här hur det såg ut hemma hos oss när strukturerade Beda ( = Anja) och “fru konstnär” skulle komma iväg i tid….. Ha ha ha det gjorde vi inte heller, kom oss iväg i tid alltså. Hur konstigt det än låter slutade det med att vi omprioriterade ALLT ,stoppade ungarna i varsin vagn och tog oss ut i skogen på världens joggingtur i stekhet sol. Sjukt jobbigt och underbart befriande. Tillsammans sporrade vi varandra genom skogen att pumpa allt vi orkade.

Det bästa av allt kommer efteråt. Det bästa med den här dagen var när vi kom hem helt urslut och ställde oss under strilande vatten i vår utedusch. Bland det bästa vi investerat i! Finns inget som slår den efter en svettig joggingtur :).

UteduschUteduschUteduschUteduschFotspårUteduschUteduschUteduschUtedusch

Packade och klara är vi nu påväg mot Stockholm 👍😊

Ta hand om er ❤️ Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Kviberg

  Filippa! Du och Anja är sådana otroliga förebilder för mig. Din blogg ger mig stor inspiration och glädje. Jag måste också säga att du har en sådan grym stil och känsla för detaljer. Jag är så förtjust i era vigselringar; vem är designern? Förstår om du inte vill säga men vara bara tvungen att fråga.

  Stor kram
  Johanna

  1. filipparadin
   filipparadin

   Men så underbart och vilka fina ord!!! Vad härligt att vi glädje och inspiration. Våra vigselringar här jag själv designat. Jag lät göra dom till vår förlovning bara i vitt och rött guld och till giftermålet satte vi dit diamanterna, kul att du gillar dom 😊! Kram 💕F

 2. Therese

  Låtet fantastiskt smart att lämna allt stök och alla irritationsmoment och träna tillsammans istället. Vi gjorde lite likadant igår. Mitt i packningen såg vi sista avsnittet av Game of Thrones och sen gick packningen mycket lättare 😉

  Jag hatar att vara rn sån, men nu måste jag: vart kommer uteduschen ifrån? Vi letar just nu och velar mellan olika modeller. Velar också om vad man ska stå på; trall eller plattor har vi pratat om, men “små” stenar var ju också en idé, så länge de inte är vassa 😉 Ni har verkligen gjort jättefint!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack😊. Ja jag vågar nästan säga att det är så😊. Jag älskar mina dagar tillsammans med Anja 💕 kram F

  2. Tina

   Hi Fillippa & Anja, I just wanted to let you know, that your blog really gives me so much hope for the future and makes me smile every time I read it. I don’t speak Swedish, so I read it with Google translate, to get a glimps into your inspiring love story. Well, to be honest, you don’t really need to understand what you write, because the pictures speak so much louder for themselves. I thank you both for living your lives so authentically and unafraid. When I talk with friends and family about role models, I always bring up your example, because you truly exemplify true love, strenght and what standing in your truth in means. Your kids are so lucky to have you as their parents.
   Tack mycket.