Filippa Rådin

Tre ungar är en disaster!

Nu sitter vi i bilen på väg mot Karlstad och Emmis bästa kompis Maja. Men innan vi kom oss iväg var en pers!!!

Herre Gud varför sa ingen att tre ungar blir totalkaos!!? Vaknade tidigt, som vanligt av Maximilian men idag vara det för ovanlighetens skull bra för vi hade alldeles för mycket kvar att göra innan vi skulle iväg.

Igår när vi kom hem efter seglingen var vi helt slut, så vi byggde bara klart pojkarnas sängar och tryckte i oss sushi för att sedan störtdyka i säng. Vilket gjorde att vi hade typ allt kvar idag och förutom ALLT behövde vi dessutom både tvätta och städa…. Men det är inte lätt vill jag lova alla gånger. Vi slet som galningar och stämningen var inte på topp. När vi plockat och städat på ett ställe var ”halvmetern” snabbt där för att dra och slita ut allt igen. Och när han inte stökade ner roade han sig med att klättra på allt, helt plötsligt stod han kaxigt högs upp på en steg, kul för honom, hjärtstopp för mammahjärtat. Dom andra två var överuttråkade och sysselsatte sig med att bråka med varandra. Som ni vet älskar jag mina barn men ibland har man det nästan för bra😄😄😄.  Imorse hade jag nästan kunnat byta med vem som helst, framför allt med någon som redan var färdigpackad  😉.

ByggaGarderobssäng

Vi bygger en garderobsäng för att mer plats i lägenheten, och för att slippa ha sängarna framme. Det ser kanske trångt ut men det är gott om plats både för Maximilain och Elvis. Här kommer dom att kunna sova ett tag, tills det är oundviklig att flytta ut dom. Elvis tycker att det är super häftigt att sova i en ”koja” 🙂Garderobssäng

Halvmetern är med där det händer, här hjäper han mamma att kapa madrassen till sängen.Elvis sover på överslafen och har en fast skyddsplanka medan Maximilian sover där nere med ett löstagbart skyddsnät. 

Njut av livet kram 😊 F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunilla

    Nån har sagt att städa/plocka när man har småbarn är som att skotta i snöstorm! Känns väldigt träffande många gånger…! 😅😍

  2. Gunilla

    Nån har sagt att städa/plocka när man har småbarn är som att skotta i snöstorm! Känns väldigt träffande många gånger…! 😉

  3. Erika

    I såna där lägen så är det väl bäst att den ena föräldern tar barnen och går ut i parken tänker jag. Så städar den andra. Ev byta av varann efter en halvtimme eller nåt. Så får man städa i fred. Skönt.