Filippa Rådin

Lycka är…

Lycka är att kramas igen 

Lycka är att vara tillsammans 

Lycka är att börja där man slutade 

Lycka är att man förstår varandra utan att behöva säga något

Lycka är att ha en bästa kompis även om hon bor 82 mil bort.

Vi fick oss en dansshow till middagen 😊Vi kom hit i går eftermiddag och har levt 100% med barnen och familjen som både vi och våra barn älskar. Vi har inte känt varandra länge alls men i det här fallet spelar inte tiden någon roll. Hoppas att jag ska kunna uppdatera er lite bättre imorgon om vår helt fantastiska dag i dag. Från och med i dag älskar jag Karlstad😊! Tror vi fått uppleva topp tre av ungarnas favoritdag tillsammans med den härliga familjen. 

Men i kväll får ni hålla tillgodo med det här för nu ska jag umgås med min fru en liten stund. Vi sitter på vår balkong och tittar ut över älven ,barnen sover och vi har vin i glaset. Härlig avslutning på en bra dag ❤️. 

Stor kram på er❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evabritt

    Hej!
    Kan det va ”sola i Karlsta” som lyser till höger på sista bilden tro? 🙂 Fina härliga bilder! Kramar från en utvandrad värmlänning