Filippa Rådin

Magiskt ställe

Den här sommaren är nog en av dom bästa alla kategorier. Först Mallis och sen den här Sverigetouren som vi är ute på nu. Resan har inneburit allt och är bland det bästa vi har gjort!. En del av er tycker att vi är lite väl aktiva, och det må väl vara. Jag är till och med beredd att hålla med i vissa fall…men det är också så här vi älskar att leva vårt liv 🙂

Och att jag ibland blir lite trött stämmer också, men allvarligt utan mitt aktiva liv skulle jag bli så galet uttråkad. Jag älskar verkligen varje dag tillsammans med Anja och mina barn och trots att jag ibland blir galen av trötthet skulle jag aldrig vilja byta bort en enda dag men någon.

Igår påbörjade vi vår resa hem och jag var så in i märgen trött, antagligen för att kroppen ställt in sig på att jag snart är hemma. Och trots att vi snart är hemma hade jag inte tålamod över att vi inte kommer åka raka vägen hem utan fortsätta göra stopp på vägen…

Det här är så typiskt mig. I går när jag var som tröttast och mer död än levande. Jag trodde allvarligt talat att jag inte skulle stå ut med mig själv eller någon annan heller för den delen Ha ha ha. Under bilresan höll jag på att krypa ur mitt skinn. Men när vi kör in på den lilla gården där vi skulle övernatta och när jag stiger ut ur bilen är det som att hela kroppen sköljs över av energi. Shit det här stället är så fint och fyller hela mig med kraft. Om ni kollar in bilderna förstår ni nog vad jag menar.

Maximilian somnade i vagnen och vi andra kastade snabbt i oss mat och sprang ner till vattnet och hann med kvällsbad i solnedgången. Det är såna här kvällar man lever länge på!!

❤️ Och kramar till er allihopa! Fimageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Hej! Ni verkar vara en så mysig, och lite crazy banana familj! 🍌 (På ett bra sätt!!)
  Här kommer en liten fråga som jag har funderat på ett tag, säger era barn ”mamma” till både dig och Anja? Eller är det tex. en ”morsan” och en ”mamma”? Det är ju självklart att ni BÅDA är deras mamma, spelar ju ingen roll vem som burit barnet men tänker mest på hur ni håller reda på vem barnet ropar på?
  Lite flummig fråga, men hoppas du förstår!😂
  Kram!

  1. filipparadin

   Hej 😊. Det där med barn och vad dom säger till sina föräldrar är väldigt olika men hur det än blir förstår man tydligt vem dom menar kanske låter konstigt. Maximilian är för liten än för att säga något alls men Elvis säger lite olika men mest mamma till mig och Aja till Anja. Kram på dig

 2. Anna T

  what a beautiful post! I’ve been reading your blog for a little while now, and it’s inspired me in all kinds of ways – so thank you!:) The only problem is that I’m from Austria and google translate is just so bad that I’m often not able to understand the complete post – so I’d like to know if you have ever considered writing your blog posts both in swedish and english? It would just make reading it a lot easier for all of us foreigners:). But nevertheless, I’ll keep reading it as I enjoy it so much haha! Best wishes from Austria!
  Anna

  1. filipparadin

   Thank you💕! You make me so happy. I’m sorry I’m not going to write in English I’m too bad 🙂 but I’m working on it 😘 I will try my best to find a solution. Big hug F

 3. Christina Kosel

  So much love for this post.
  Exactly, we have to say YES to life more often, even if we’re tired – because look at those pictures – what you all would have missed.
  Beautiful as always.