Filippa Rådin

Dålig tajming, Maximilian

Sorry, jag har verkligen inte hunnit uppdatera er dom senaste dagarna!! Gjorde ett snabbt inlägg tidigare i dag men förutom det har jag varit kass! Det har bara varit för mycket den senaste tiden.

Vi kom hem kl 01 på torsdagsnatten och sedan dess känns det som jag aldrig sovit!! Allt var frid och fröjd när vi kom hem, ungarna somnade i bilen under resan och sen låg de som små godingar i sina sängar och njöt av att vara hemma. Såå underbart att komma hem till sin egna säng när man åkt runt hit och dit och sovit på olika platser! Det har varit en underbar resa med massor av nya minnen. Jag är verkligen glad över att vi tog oss iväg. Annars kan det lätt bli så att man drar sig för att åka när det är lång resväg och andra hinder på vägen. Men vi gjorde det och vi som familj har haft helt underbara dagar tillsammans :)!!

Idag sitter jag lite lätt bakis. Trots att vi hade sommarfest här hemma i går beror det inte mest på alkohol utan mer av Maximilians och vilket tillstånd han är i just nu. När vi kom hem fick vår Lillprins fler tänder. Febern sköt i höjden och han har haft ett riktigt h-vete ! Kan inte komma ihåg att någon av våra andra eller han själv heller för den delen lidit så mycket när någon tand ska ut, men den här gången är brutal! På natterna är han vaken och kämpar och man ser verkligen hur ont han har , läpparna är svullna och han vet inte vart han ska ta vägen. Oftast brukar det funka med en supp eller lite frysta bär att suga på. Men nu har det varit en omgång där inget hjälpt. Han vill vara i famnen konstant och på nätterna vill han ligga nära ,helst ovanpå på mitt bröst. Jag är tacksam för lite närhet men det är också frustrerande att inte kunna få en fri hand.

Sommarfest

Till sommarfesten fick alla jobba lite tillsammans med en fördrink ,på så sätt hann vi umgås länge innan kvällen var slut 🙂SommarfestSommarfestSommarfestSommarfestSommarfest

Jag är så sjukt tacksam!! Tacksam över att jag har så underbart fina människor runt omkring mig. Enligt mig själv har jag såklart dom bästa vännerna man kan tänkas ha och dom gör mig så förbannat stark och lycklig.Vi har gått igenom en hel del men vi finns alltid kvar, allt är som när vi slutade och man behöver aldrig förklara, eller börja om på nytt. Dom flesta av mina vänner är egentligen min exmans barndomsvänner från början och det är väl det som är det mest fantastiska, när vi skilde oss var det ingen som valde sida, dom precis som vi valde med hjärtat, det vill säga ingen valde bort någon utan snarare la till. Då var det Anja och senare Elin som Patrik lever med idag. Våra vänner är dom mest storsinta och minst fördomsfulla människorna jag vet, dom har alltid valt med hjärtat, Det är därför som vi i dag är en stor grupp människor som betyder mycket för varandra på olika sätt och vi har alltid så sjukt kul när vi ses.

Jag älskar verkligen dom här människorna, var och en på sitt sätt men från djupet av mitt hjärta

Sommarfest

Helena kom med det yngsta lilla tillskottet på 6 sex veckor. Vilken lite goding❤️!! Och vi blev sjukt sugen på en till liten guldklimp till familjen :). SommarfestSommarfestSommarfestSommarfestSommarfestSommarfestSommarfest

Ta hand om varandra ❤️ Filippa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   Kul att du hittade honom hos mig i min blogg, vi har känt varandra länge och han och Marie var på Anjas och mitt bröllop 🙂 kram F

 1. Helenas enkla vardag

  Härligt med sådana vänner! Tacksam att jag har två av era vänner som våra närmaste också. Fast jag känner ännu fler av era vänner som var med på er fest som såg jättemysig ut. Dock inte kul när tänder skall titta ut och att det kan ge de små sånt lidande.
  Kram Helena

 2. Anita

  Så härligt och livsviktigt med goda vänner-men det her sig inte själv, man måste vårda vänskap. Sen är det en berkelse i livet som även barna mår gott av.

  Jag har använt ett medel som heter Dentinox när mina barn har haft ont av nya tänder. Må bäst

 3. Ulrika L

  Vi brukade gnugga lite flytande Alvedon mot tandköttet samtidigt som barnen fick medicin. Hoppas snart tänderna tittar ut. För det är väl inte vattkoppor på G, det brukar ju börja med hög feber och blåsor i munnen.

  1. filipparadin

   Tack för tips💗!! Inga vattkoppor, det är en tand som ska titta ut. Smärtsamt för lillprinsen och smärtsamt för oss att se honom ha så ont. Önskar man kunde ta smärtan istället. Kram