Filippa Rådin

Sköna söndag

Igår var det sommarfest och klackarna i taket i dag är det ett betydligt lugnare tempo. Barnen, alla utom Maximilian, sov hos mamma i natt så när vi vaknat drog vi upp till ”Mormor” för att äta frukost och bara hänga . Det är något speciellt när barnen är hos sina morföräldrar dom hittar ett helt annat lugn och blir kreativa med andra saker än hemma. Emmi tex tecknar och syr mycket när hon är här, teckningar jag inte visste att hon kunde teckna så fint. 

Mormor har en helt fantastisk äventyrslekpark näraOch ett utegym som Emmi och Anja inte är sena på att testa 😊

Maximilian följer sina syskon vart dom än går😊

🙂 hopppas att ni får en underbar dag❤️! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.