Filippa Rådin

Beyoncé❤️

Har precis stigit på flyget efter att sista locken just svalnat. Herre Gud varför kan jag aldrig lära mig!! Varför är jag alltid alltid ute i sista minuten?!! Sminket la jag hälften inne på toan på flygplatsen medan Anja stod i kön in till flygplanet och resten fick jag till nu på planet. Undrar vad folk tänker…. Där sitter Anja Pärson och hennes fru som sminkar sig… Är det ok att sminka sig offentligt? Satt en gång bredvid en tjej som filade frenetiskt och målade naglarna på flyget, det tyckte inte jag var ok men det luktar ju å andra sidan i hela flyget…. Är det inte ok att sminka sig är jag ju ändå körd eftersom att jag redan är färdig men gillar ändå att höra era åsikter ha ha ha. Anja hon skakar bara på huvudet och ler. Om hon ler med kärlek eller av vana det är frågan… Tror jag skiter i att fråga henne den här gången… Tror jag nästan vet svaret själv 😊. 

Om 1,5 timma kommer jag vara på plats förväntansfull först ska vi träffa alla som vi inte känner men som vi ska gå på konserten med. Vi är inbjudna till VIP Powerträff av Isabella Löwengrip och Ida Backlund och jag känner mig sjukt peppad. Dels att få ett dygn med min kärlek, gå på konsert med världens bästa brud, med sen också att äntligen få träffa Isabella. Hon känns grym, gillar henne skarpt innan jag ens träffat henne! 

Hoppas ni får en härlig kväll, kram❤️ F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   Tack!! Det är kjol och topp, kjolen är en gammal H&M toppen kommer från Karen Miller 🙂 kram F

 1. Mona Skoglund

  Du vet Silvia hon målar läpparna på Nobelmiddagen då kan vi också. Snygg kjol och urläckra skor 😊

 2. Linda johansson

  Klart du kan sminka dig vaaart du vill ☺️
  Måla naglar med den doften det kan ge.. Naj ☺️

  Hoppas ni fick en mysig kväll!

  Kram
  Linda

 3. J

  Det är väl klart du kan sminka dig offentligt. Men jag beundrar dig som fixar det o inte tappar dina saker här o där 😉. Skulle du o jag åka o du sminka dig samtidigt skulle jag vara som Alla, se till att vi kommer på planet o le fint till dig. Men det är ju det som är härligt med olikheter. Ta hand om er o ha riktigt skitkul ikväll!!