Filippa Rådin

Power women!

ClarinsTur att vi flög till Bromma i går. På flyget upptäckte jag att jag inte hade med mig läppglas… i min ständiga följeslagare, ”jätteväskan” ligger alltid ett gäng med läppglas ,så att jag nu helt plötsligt var utan kom som en chock! Ha ha ha I-landsproblem, jag vet!!! Kanske att man till och med kan tycka att det har ett stort mått av både fåneri och ytlighet och jag erkänner det finns värre saker här på jorden men jag älskar att ha läppglans på mig, Känner mig naken annars.

Och utan min fru skulle jag står platt många gånger, hon är den som tänker i tre led när det gäller problemorientering i skarpt läge. Så när jag satt och hängde som tyngs med huvudet kom hon med lösningen att jag skulle gå in bakvägen på flygplasen så att jag kom in i avgångshallen på Bromma där dom har en liten Taxfree shop som inte är en riktigt taxfree, men ni förstår vad jag menar, det finns smink att köpa och det fanns läppglans :). Kvällen tog en ny vändning och vi var på väg mot en kväll som skulle bli obeskrivlig.

PowerkvällIsabella löwengrip blondinbellaIsabella löwengrip blondinbellaVi var inbjudna till Powerkväll och vad kunde inte vara mer passade än att gå på Beyonce, äta trerätters middag från Operakällaren, skåla i champagne och umgås med grymma chicks i en VIP Lounge som låg precis bredvid scenen. När Beyonce äntrade scenen kunde jag inte annat än att få gåshud på hela kroppen och skrika av ren glädje. Beyonce – The most powerful woman on earth. Där stod jag med kvinnan jag älskar mest i hela världen bredvid mig och kände mig oförskämt lycklig och glad. Fy fan så grymt! Beyonce var så klart i världsklass och allt var i minsta detalj perfekt,

Det är inte ofta man kommer in i ett rum med vilt främmande människor som man nästan på direkten känner sig bekväm med och dessutom kort efter står och skakar rumpa med ha ha ha. Så var det igår. Så kul också att äntligen få träffa Blondinbella , Isabella Löwengrip också för första gången, vilken oroligt härlig person!!! Känns konstigt att vi inte stött på varandra tidigare eftersom vi har gemensamma bekanta men så kan det vara när livet rusar på.Isabella löwengrip blondinbellaIsabella löwengrip blondinbellaAnjaparsonBeyoncéBeyoncéBeyoncéBeyoncéBeyoncé

Avslutningsvis då?! När jag ligger i min säng lycklig och trött, inser att jag, att jag, precis som Beyonce också önskar mig en paljettbroderad body i sting, att skaka rumpa och göra några schyssta moves i…. men när jag vaknade i morse hade verkligheten hunnit ikapp,  jag sansat mig och jag inser att hur mycket  jag än försöker kommer jag ALDRIG att vara i närheten, det kommer helt enkelt inte se lika bra ut. Då ler Anja mot mig och säger: Beyonce må vara hur sexig som helst men hon kommer ändå inte i närheten av dig älskling!

…Jag är nog ändå lyckligast i världen… 🙂

Anja Parson

Puss på er och glöm inte hur viktigt det är att se den man älskar med dom ögon man blev förälskad med!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.