Filippa Rådin

Vissa är mer intresserade än andra

Började dagen med fotbollsmatch. Måste passa på att åka på fotbollsmatcherna som mina kompisar från Stockholms barn spelar nu när fotbollsfestivalen är igång här uppe. Vill få ut så mycket som möjligt av tiden tillsammans när dom är här :). Kan väl inte säga att alla i familjen var lika pepp som jag på att åka på match. I sådna lägen tackar jag en smartphone extra mycket. Så mycket enklare allt blir när Elvis kan se på Jake och piraterna medan mammorna tittar på fotboll och umgås ha ha ha. På vägen hem slängde vi ut kroken, skickade sms till vår vän Lo som vi älskar att umgås med men som livet är hinner man inte alltid med varandra. När jag träffar henne tänker jag mycket på om vi ska ha det så här? Vad är viktigast? Vad betyder mycket för oss? 

Hur är det för er? Hinner ni med att umgås med era vänner som ni mår bra av att träffa? Hur hinner man med allt man vill? Jag försöker tänka så att man får vara nöjd med det man faktiskt hinner. Att livet som trebarnsföräldrer är lite som ett liv i paus på vissa områden. Man kan liksom inte få allt även fast jag som person vill ha ALLT och lite till ha ha ha. Jag vill heller aldrig vara trött, tröttheten är nästan den värsta fienden av alla. Hatar att vara trött!! Tröttheten står mig upp i halsen och även fast jag hatar den så mycket vill jag inte sova bort tiden heller. Ja ni förstår vilken kamp jag för med mig själv 😊. Kanske att jag blir vuxen någon gång senare i livet och vågar sova lite mer. 

Men hör ni, nu har vi en hel helg framför oss full med möjligheter😊 kram på er. F 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Livet är ett pussel. Barnen har man i sin hand ca 15 år. I sitt hjärta hela livet. Efter dessa 15 år börjar barnen skapa sitt egna liv då får vi föräldrar lite mer tid över. Var sak har sin tid. Stressa inte upp dig över saker du inte hinner. Njut av barnen, det är en kort tid de behöver dig för att överleva. Det som pågår just nu är livet! Här och nu!
    Ha en fortsatt underbar sommar!