Mammas paradis – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Mammas paradis

Vi har varit i mammas paradis. Här har jag vuxit upp på somrarna. Här har jag lekt, klätt ut mig tillsammans med mina kusiner med mormors alla klänningar. Vi har åkt hölass, ridit häst, badat, fiskat och åkt båt. Här har vi fått göra allt som barn ska få och vi har fått blomma som barn bör få göra. Det är så vackert!! Och mamma har verkligen lagt ner sin själ här❤️. Men nu städas huset ur för att förhoppningsvis gå vidare till någon annan som ska vårda stället lika fint och kärleksfullt som mina älskade morföräldrar en gång gjorde och sen även min älskade mamma.

Det är så vackert att se mina barn springa omkring och hitta sina lekar bland allt som finns här och det är helt underbart att höra vår 4 åring säga i bilen hem: – jag hade det jätte roligt hos mormor!! Älskade underbara ungar! Jag önskar  att tiden inte jobbar så hårt emot mig och Anja så vi hade kunnat stanna.

Nivea

NiveaTradgardSolsida

“Solsidan” det finns en plats för frukost i solen i alla lägen 🙂Barn MaximilianLekstuga

Lekstugen som min mamma och moster lekte i när dom var små, nu leker Emmi, Elvis och Maximilian därElvisElvisAnja ParsonAnja ParsonElvisMammaAnjaparsonAnja ParsonVintage

HIttade små söta kryddbukar som ska upp på vår vägg hemma 🙂Mamma Anja ParsonMamma

Mamma❤️Krångfors

Att dra potatislandet ingår liksom alltid, det är något jag hjälp mamma med sedan jag var liten :). Vi konstaterad idag att det knappast finns någon som är Bättre än mig på det ha ha ha det skall tilläggas att min största och bästa supporter är min mammaKrångfors

Nu ska vi hem, imorgon är det Anjas och min bröllopsdag❤️ Längtar efter att få umgås med min fru och minnas och prata om vår bästa dag!

Stor godnattkram på er alla! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angela

  Så himla mysigt ställe💜 jag älskar att bara få vara på landet och lugnet.va mycket hos min mormor när jag va yngre med och lekte i ladugården m.m. det är alltid sorgligt ändå när man måste sälja vidare. Men jag hoppas ni får en underbar bröllopsdag💗 kram

 2. Maria

  Vilka fina minnen ❤
  Jag minns när mitt föräldrahem såldes. Hade så svårt att säga farväl. Men är idag så tacksam för att jag fick växa upp där.
  Ha en underbar bröllopsdag. Min man och jag firade 21 årig bröllopsdag för 1 månad sen (varit tillsammans i 25 år) ❤
  Herregud säger jag bara. Träffades när jag var 17 😉
  Kram Maria