Nu vänder det! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Nu vänder det!

 VästkustenVästkusten

VästkustenVästkustenVästkustenVästkustenVästkustenVästkusten

Vissa kvällar vill man aldrig ska ta slut. I går var det en sån kväll som gav oss kvalité i kubik tillsammans med Elvis. Igår efter filmningen däckade Maximilian i vagnen och helt plötsligt fick vi massor av tid till att bara fokusera på Elvis. Han har typ tjatat sår i öronen på oss för att han velat fiska kräftor

Nu var det äntligen dags. Han studsade fram, hoppade på stället, så taggad var han. Men även den mest förväntansfulla kan ändra sig i skarpt läge 😄. Speciellt när det man får upp är en flerbent krälande sak som kan nypas ha ha ha. Elvis tog sig snabbt på säkert avstånd ifrån första krabban vi fick upp.Men efter en stund vågade han sig fram.

Måste ändå ge vår son kredd för han vågade släppa i krabborna i vattnet igen. Och efter en skön stund med krabbfiske och kvällssol gick vi till restaurangen och åt middag tillsammans.

Igår kväll när vi gick och la oss slog det mig att det verkligen märks att Elvis blivit äldre. Från och med i går tror jag att det vänt…peppar peppar… Men nu tror jag att det kommer bli så mycket lättare att ha med honom på saker.

I och med det är det bara Maximilian kvar som röjerloss var vi än kommer. Å andra sidan röjer han för hela vår familj. Så lugnet hemma hos Rådin/Pärson har inte lagt sig än och det kommer förmodligen att dröja ett bra tag :).

Nu ska vi ta båten
ut till Röra Strand och bada nakna 🙂 så hej på er!

Glöm inte
att ta hand om varandra och kramas mycket :). Kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ronja

    Bryggvingen! Mysigt! Nästa gg ni besöker västkusten får ni inte missa att stanna till på Mias sjöbod i Hälleviksstrand, mysigaste stället på Orust! BLESS!

  2. Maria

    Haha då håller vi tummarna för att det blir lite lugnare i stugan nu 😉🖒
    Våra killar är vuxna nu. Och vi har det så bra och ville göra något mer. Så vi gjorde slag i något vi pratat om i flera år. Så sen 2 år är vi familjehem åt en liten underbar kille ❤
    Men ibland när det är som jobbigast kan man undra hur vi tänkte där. Börja om när vi äntligen hade gjort vårt 😉 Fast då tittar jag på min bonus son och all förändring som skett sen han kom till oss och vet att han betyder mest 💖💗💖