Räddade Maximilian och blev skadad. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Räddade Maximilian och blev skadad.

Det blir inte alltid som man tänk sig. I bland blir det värre än så.

Vi är på väg hem igen ifrån riktigt härliga dagar ute i Göteborgs skärgård. I bilen ringde vi och bokade rum på hotell Gothia towers. Jag önskade enkom ett extra rymligt rum med King Size bed, utan skilsmässodike, plus babysäng. Tycker sängar som glider isär är hemskt oskönt. Bokaren rekommenderade ett rum som skulle passa oss och som jag också bokade. Hon var förövrigt väldigt trevlig och säkert duktigt på det hon gör. Jag menar man kan missförstå varandra och det kan bli fel, det kan hända alla. Men rummet motsvarade inte mina förväntningar på vad jag beställt, utan att behöva gå in på några detaljer.

Receptionisten följde upp mitt missnöje och försökte så gott hon kunde lösa ett annat rum, också jätte trevlig och hon ville verkligen lösa allt. Vi fick ett rum, ett kombirum ( alltså två dubbelrum som man kan öppna upp en dörr mellan) . Utan king size… hur svårt ska det vara? Antingen levererar man det kunden vill ha annars säger man att man tyvärr inte har den möjligheten, svårare än så är det inte! Jag kan låta kinkig men jag har jobbat med service i 20 år och kan vara picky med folk som inte levererar. Man önskar ju att drivkraften borde vara att leverera hos folk som jobbar med  service. Har jag fel så rätt mig:) jag är alltid villig att ändra mig.

Ja ja det blev inte riktig som jag tänkt mig i kväll, men värst av allt var när vi skulle ner från retstaurangen Heaven 23. Då personalen skulle visa mig och Maximilian in i hissen och hissdörren smäller igen, precis när vi kliver in. Vanligtvis ska ju dörren gå upp igen av sig själv men den här reagerade inte förrän den klämt oss. Är så glad över att jag hann rädda Maximilians huvud för med den kraft dörren smällde igen på min hand vill jag inte ens tänka vad som kunde ha hänt med hans huvud. Stakars tjejen som hade hjälpt mig med hissen ,hon blev helt chockad. Och Maximilain skrek, för trots att jag hann skydda honom fick han ändå jätte ont.

Tur att jag har världens bästa fru❤️! Min älskade tänker alltid ett steg längre när hon packar. Snabbt fiskar hon fram en liten väska med första hjälpen och lindar om min stackars hand. Sen fixade hon smågodis, tidningar, säger fina saker och kollar då och då hur ont jag har. Mitt i oturen har jag ändå sån tur. Tur att inte Maximilan blev skadad och att jag har en i mitt liv som vet hur man bäst tar hand om mig när jag har ont 🙂

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Men gud vad läskigt. Den hissen måste ju ses över innan innan något ännu värre händer 😔 Du ska nog låta en läkare kolla på den ändå. Och anmäla till försäkringsbolaget. Om du skulle få några men i framtiden.
  Är bara glad att det inte händer något värre. Kram 💗

 2. Josefine

  Mina barn höll också på att fastna i hissen där utan en förälder. Tänk vilken läskig resa innan de kan komma sig ut och innan de finner igen oss… Hemska tanke. Kram till er <3

 3. Angela

  Den där hissen måste de ju göra något åt, det kunde ju gått riktigt illa😡 hoppas lillen mår bra och att din hand läker fort🌹tur att han en mamma som reagera fort. Krya på dig. Kram

 4. Ninni

  Gothia ät väl 5 stjärnigt? Borde kunna luska fram en king size bed… Dåligt! Och fruktansvärt otäckt med hissen! Kanske se över säkerheten innan man bygger nya lyxiga torn? Tycker nog efter att ha bott där att det kostar mer än det smakar..