Ångest – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Ångest

Dom två senaste dagarna har jag haft ångest. Ångest för att börja jobba. Har bara velat vara kvar i bubblan med familjen. Låter konstigt när vi senast i helgen var iväg och jobbade på västkusten och hur konstigt det än låter var det ändå annorlunda då. Där varvade vi jobb med upplevelser och kvalitetstid med barnen.

Men nu är jag igång och det känns ändå bra, det brukar det ju göra det trots allt. Imorse peppade jag igång mig själv genom att dra på musiken på max när jag skulle iväg på mitt frukostmöte, bil och hög musik får mig alltid på bra humör 🙂

Umeå fashion weekBörjade dagen med att kicka igång planeringen på allvar när det gäller Umeå fashion week tillsammans med Carina. Är såååå pepp på vad vi kommer att erbjuda Umeå under v 39Umea fashion weekRusty specs

Fortsatte dagen med möte med Rustyspecs. Tre sköna grabbar som gör handgjorda solglasögon i en liten studentlya här i Umeå. Bågen är i plast och skalmanarna är i rostig behandlad metall ifrån Umeå. Ni bara måste kolla in bågarna som är galet sjyssta

Därifrån direkt iväg till Umeås bästa lekpark. Barnen älskar den och vi vuxna blir som barn på nytt. Den kombon är oslagbar. Så skönt att släppa allt jobb och kuta runt med våra älsklingar.  Emmis bästis sov över hos oss ifrån igår och vi fick turen att ha henne kvar hela dagen. Hela familjen tycker om Emmylo lika mycket som Emmi. När hon är hemma hos oss känns hon lika självklar som en av oss andra. Är uppriktigt stolt över dom här två tjejerna som personer och så glad över att Emmi väljer så fina vänner.Bästa vänAnja Pärson

Anja och Emmi utmanar varandra på snurrplattan. Anja och jag kom fram till att snurr inte är vår OS- gren ha ha ha gick sådär, snurriga och illamående. Kändes lite mesigt att inte klara av några futtiga varv…..VattenlekDen här lekparken har allt! Snurrplattor, avancerade klätterställningar, höga rutschkanor, vattenlek osv. Vatten engagerar och det var minst sagt full aktivitet.

Spetskjol eller ej, inget hindrar mig från att ha kul! Däremot kanske det var lite i kallaste laget men fryser man får man bara röra sig lite mer 🙂Rida hästAnkorAnkor lekFilippa RådinLekplats lekLekFilippa RådinFilippa Rådin

Så var det dags för tanten att snurra….ni kan se på ansiktsuttrycket hur det känns i kroppen ha ha ha Filippa RådinSnurrigHa ha ha som sagt, hyfsat yr mamma.Filippa RådinAnja Pärson och Filippa RådinAtt följa med och vara delaktig på vår barns resa genom livet med den här stjärnan är ren lycka!!

Vilken gåva att vi fått ett liv som utmanar oss i alla lägen och levererar så mycket av allt! Njut av vad ditt liv erbjuder NU inte imorgon. Puss på er ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ewa Larsson

  Hej! Jag har precis varit och hälsat på min mormor Ulla som körde postbilen i Krångfors för många, många år sedan. Hon berättade om en fjärdingsman, K J Rådin som kom hem till mormors mamma för att ta in delbetalningar på en symaskin hon köpt. Sen berättade hon om en liten flicka som fanns i Krångfors, med lockigt hår som momor tyckte var så fin, den flickan for sedan “åt Ume och har nu gift sig med slalomflickan Anja”. 🙂 Jag vet inte om hon kommer ihåg allt rätt, hon är 91 år nu mormor, men hon pratade om din pappa som pratade mycket och din mamma som var lärare(?). Visade bilden på dig från bloggen, mormor säger att du hade så vackert hår som flicka. /Ewa

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ha ha ha hon har snurrat till det lite men annars relativt sant :):):). Min morfar var KJ, lilla flickan var nog mamma hon bodde i Krångfors som liten men var inte den som senare kom att gifta sig med Anja 🙂 och den lilla lockiga var jag som var och hälsade på min mormor på somrarna, mamma är lärare 🙂 i stort sätt har hon reda på allt :):):), imponerande! Du får hälsa Ulla så gott från den lilla lockiga :). Kram till er båda F

 2. Mona Skoglund

  Ni är verkligen toppen. Arbete.,fam, medmänniskor ja allt genomsyrar kärlek ja nästan i alla fall. Ha en bra dag 💕

 3. Maria

  Så bra skrivet. Har tyvärr gått igenom massa tråkigheter och vet hur skört livet är. Så jag talar om för min familj varje dag hur mycket jag älskar dom. Och är i nuet när vi träffas ❤❤ Vi reser och hittar på saker. Skapar minnen för livet.
  Hur är det med handleden? Hoppas den har läkt. Kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   Så vackert att du kan ha din familj samlad och att ni finnas där för varandra. Att du säger hur mycket dom betyder för dig och att du älskar dom❤️. Det är alldeles för många som glömmer uttala orden eller ta det föregivet att dom närmaste förstår. Man behöver höra även om man både vet och förstår. Styrka och stor kramar till dig!! Handleden är i stort sätt bra 🙂 tack omtanken💕

 4. Anita

  Förstår din ångest för att jobba-vi har väl alla varit där-även om jobbet man har är superroligt.
  Själv har jag just nu ångest för att jag inte är frisk nog att jobba… men det kommer jo ändra sig på sikt det med, gäller å ha små och realistiska mål å jobba mot bara.

  Har aldrig följt några bloggar förut men nu är din och paret Läckberg/Sköld ett måste varje dag-så mycke kärlek och inspiration ni delar med er. Stort tack

  Supersnygga solglasögon ☀️😎

  Kram å må bäst

  1. filipparadin
   filipparadin

   Låter som du vet precis hur livets utmaningar ska tas. Förstår av det du skriver att det är mer än tufft. Känner med dig och skickar all styrka jag har! Med din inställning kan du flytta berg !!! Stor kram F

 5. Erica

  Er glädje och kärlek går rätt in i hjärtat! Att ta tid och leka med barnen är fina stunder som skapar fina minnen. Era barn har världens bästa föräldrar!! Tack för dina inlägg, dom ger energi!!