Filippa Rådin

Kontoret stängt!

Idag stängde vi kontoret eller rättare sagt vi öppnade aldrig. Kl 9 stod Emmis bästis Emmylo utanför dörren och kort efter det var vi färdig packade i bilen. Är det något min fru är bäst på är det att packa bilen. Barnen ville ut i skogen och då var vi inte sena på att uppfylla deras önskan. Sladdade in på Konsum för att handla korvring och lite annat gott att ta med. Sen var vi iväg och kort efter det var vi ute i friheten.

Älskar enkelheten och teamkänslan när vi bestämt oss för något. Eller är enkelheten för mig att Anja packar och att jag kan sätta mig i en färdig packad bil?? Ha ha ha det är något vi brukar skämta om här hemma iallafall. Men frågar ni mig stämmer det inte, som vanligt finns det två sidor av en historia 😊😊😊 och ni väljer vem ni vill tro på 😘

Nu är det äntligen fredagkväll barnen sover och jag ska ta tillvara på den tillsammans med min fru.

 

Kram på er ❤️

Barn lek skogStorasyskonSolskenElvisSkogenThule Anja PärsonEldaKorvgrillningKorvgrillningEldaVänskapGrillaKorvgrillning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Kviberg

  Hej Filippa!

  För mig är du lite av en stilikon och jag tycker att du har en sådan god smak. Jag följer din blogg och er vardag med stort intresse.

  Med detta sagt, så har jag en fråga till dig. Det är en fråga av professionell karaktär och rör en uppdragsförfrågan. Du kan kontakta mig på: kvibergj@gmail.com om du har tid och lust.

  Allt gott!

  Kram,

  Johanna Kviberg

  1. filipparadin

   Oj stora ord som gör mig smickrad 😊😊😊💕. Har väldigt lite tid bara men jag mailar dig så får jag höra vad du har på hjärtat. Kram F

 2. Kicki Westrin

  Livskvalitet, att dra ut i skogen med matsäck med. Å gratis är det ju, förutom matsäcken då. Min dotter älskar fortfarande att gå ut i skogen och bara vara och fika förstås, det smakar ju så bra i skogen.
  Jag blir så glad av att läsa dina blogginlägg. Det finns så mycket kärlek och värme i dem. Kram till dig och din fina familj

  1. filipparadin

   Helt ljuvligt när barnen kan släppa iPad och telefoner och njuta av att vara ute tillsammans :). Precis som du skriver, det är livskvalité som går rakt in i hjärtat. Tack för dina fina ord!! Kram F