OS och Anja – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

OS och Anja


Under OS imponeras jag över fantastiska prestationer och dom som faktiskt tar medalj. När jag sitter där framför tv slår det mig att jag har en av dom största bredvid mig i soffan. Min Anja är Anja Pärson med en hel värld, för mig är det svårt att greppa ibland. Anja är minst lika stor utomlands om inte större i vissa länder än här hemma. Hon har imponerande 19 mästerskapsmedaljer i sin samling något som är svårt för mig att förstå. Hon har varit bäst när det gäller hela 19 gånger!
Att kvala in till OS är mer slit än vad många förstår det är inte direkt du och jag som kan åka och tävla i en gren som vi tycker verkar kul. Även om jag ofta brukar skämta med Anja att loppet nog inte är kört för min del ändå.

Det är mycket som ska finnas där. Att du gjort hemläxan, aldrig genat när det gäller träning, att du klarar pressen och inte minst att du pallar mentalt hela vägen! ALLT det har min fru!! Så jag frågade den person som imponerar mest på mig i hela världen, om inte hon kunde gästa min blogg i dag och skriva några rader om vad OS är för henne. Hoppas ni gillar ni min gäst lika mycket som jag😊

Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.