Finaste presenten – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Finaste presenten

Ibland blir man bara så där brutalt berörd. Så berör att man knappt kan håll tårarna borta.

Här om veckan fick jag ett packet hemskickat till mig tillsammans med ett helt underbart brev. Så mycket vackra ord, så mycket kärlek och så oerhört omtänksamt. Allt rymdes i ett och samma brev från en person som själv inte har det lätt till vardags. Min första tanke var hur orkar hon?!! Hur orkar hon skriva det mest fantastiska brev till oss och fixa en sån genomtänkt present till mig när hon själv kämpar för varje dag. HON är sjukskriven och ensamstående mamma till två pojkar, har en typ av kronisk migrän och har migrän dygnet runt, Svimmar av smärta och får krampanfall av smärtan när hon slappnar av som tex när hon ska sova. Vilken brutal krigare! Hon gör mig mållös och oerhört ödmjuk inför att mitt välfungerande liv som jag ibland lite bortskämt kan klaga på. Att Anja och jag kan beröra och ge henne energi till sitt eget liv är lite svårt att förstå och på samma sätt helt fantastiskt. När jag läst hennes brev känner jag mig genuint lycklig, att mitt sätt att leva kan ge en del av er så mycket inspiration till era egna liv. Det var något jag aldrig kunde föreställa mig den dag jag bestämde mig för att börja blogga.

I brevet skriver hon: Jag läste inlägget om Filippas röriga väska, jag är en sådan som vill ha ordning och reda och välplanerad och kontroll på allt men sedan jag varit sjuk är minnet katastrof och jag har fått hitta “redskap” och hjälpmedel för att få minsta lilla grej att funka. bara som en sådan enkel grej som handväskan. Jag vill ha med mig allt möjligt utfall att… man vet aldrig när man kan behöva det.

Det blir då alltid lite lätt rörigt. Men då hittade jag den ultimata grejen! Den kallas för ” Bag in bag” och finns i olika storlekar. Skickar en av den lite större  modellen eftersom såg ut som på bilden som Filippa hade en större väska… Hoppas du gillar den lika mycket som jag gör och att din väska blir lite mindre rörig =).

TACK Ewa!! Du anar inte hur glad jag blev och hur rätt den passar i min väska 🙂 man kan nästan säga att det var en present till både mig och Anja. Hon får numer njuta av att jag har mer ordning i mitt väskkaos ha ha ha


Jag har sagt det förr men måste bara säga det igen. Ni är underbara människor därute! Var och en av er helt unika på ert alldeles egna sätt. Ändra er aldrig eller försök inte vara något/ någon du inte är, Ni berör er omgivning och dom som står er närmast bara med att vara precis som ni är. Kärlek till er!

Kram Filippa

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona Skoglund

    Så fin hon är och så fin ni är.. Härligt att läsa det du skriver, jag blir varm. Ni jobbar på med både det ena och det andra ,men barnen har den största platsen. Helt underbara är ni. Kram till er.

  2. Ewa Hammarsten

    Ni är fantastiska och ville bara få visa er hur fantastiska NI är. Glad du gillade din “Bag in Bag” många kramar // Ewa