Släcka bränder – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Släcka bränder

Min mamma, världens bästa mormor, sladdar in på gården med bilen fullpackad med saker. Hon kommer direkt från sommarstugan till oss. Ut ur bilen kommer både det ena och det andra som “kan vara bra att ha” och så mitt i allt finns det ett paket. Något hon hittat i stugan som hon slagit in, alltid i ett återanvänt inslagspapper eftersom ingenting skall förfaras. Det kan antingen vara till oss vuxna eller till barnen. i dag var det Elvis som var först ut. EN BRANDPUMP!! Snabba fötter springer in och hämtar brandhjälmar, både till mormor och till sig själv för nu skall här släckas bränder i trädgården!!!

imageimage

Till mormor är hjälmen lite för liten och flyger av då och då men vad spelar det för roll, HÄLMEN PÅ MORMOR! Och mormor gör såklart som kaptenen säger. Ha ha haimage

Tycker ni att Elvis ser lite ovanlig ut i ansiktet, stämmer det, Emmi började måla honom i Sverigefärger till matchen igår men kompisar och match kom ivägen så projektet blev inte helt avslutat, så är det att vara småsyskon. Man får ta det bra med det mindre bra 🙂imageimageimageimageimageimageimage

Det dröjde inte länge innan Elvis fick en hjälpreda…. en nöjd en annan mindre nöjd men vi hittade någon slags mellanväg så att båda fick viktiga arbetsuppgifter och kunde koplettera varandra istället. imageimage

Så här ser det ut varje höst när mamma kommer. Alltid med massor av blommor från trädgården 🙂image

Tänk att den härliga känslan i kroppen aldrig försvinner när mamma kommer på besök. Känner ni igen det? Mamma är alltid mamma på något sätt :)? 

Kram på er❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona Skoglund

    Det är ju så underbart att få vara med sina barn och barnbarn en rikedom. Jag förstår att hon känner likadant. 💕