Crazy Ella – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Crazy Ella

Malin är den kompis som verkligen har varit med mig och Anja i alla situationer, hon var med på VM i Åre, VM i Garmisch, ute på touren och hon var den av våra vänner som först fick veta att Anja och jag var kära i varandra. Hon har gråtit, skrattat och följt med oss i alla våra berg och dalar och hon är den som känner Anja och mig bäst som par.

Men lyssna på det här!! Söta lilla Ella Bella har blivit superkändis bara på något dygn. Helt galet hur snabbt det kan gå när något verkligen tar snurr. Malin och hennes Anders lilla franska bulldog Ella har gått och blivit kändis och fort har det gått. Malin är kanske en av dom roligaste människor jag känner och hon lade lite på skoj upp en videosnutt när Ella får lukta på surströmming…. och spyr!! Videon har gjort dundersuccé på sociala medier. Just nu när jag skriver det här inlägget har redan över 500.000 sett filmen och siffran stiger i rasande takt. Hur galet är det inte att så många vill se när en hund spyr?!

Alla som är känsliga ska inte se klippet men ni andra nyfikna kan kolla inte det HÄR :):):)

Men det är så här jag tänker på Ella och Ernst, utan spya och ute i skogen på långa promenader 🙂

Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

   Haha, jag såg den där filmen – så himla söt hund 🙂
   Och ja, det är helt otroligt (och lite skrämmande egentligen) hur snabbt saker kan spridas nu för tiden!
   Önskar er en finfin fredag!
   /Charlotte – Studier&Vardagskaos – en blogg om hur man får ihop studentliv och mammaliv