Filippa Rådin

Fashion week here we go!


Ok medger att det inte kanske är det bästa just nu att bolla 3 jobb, skolstart och inskolning på förskolan.  Hinner inte riktigt med överallt. Men det är också riktigt kul när det väl smäller och allt händer samtidigt. Idag samlade vi alla butiker och andra berörda kring Umeå fashion week. Vi gav dom information om allt som kommer hända och vad som gäller under veckan.  Det är så underbart när allt tar sin början. Efter att jobbat hårt med hur vi ska genomföra allt till att det nu är dags att börjar ladda kanonen och snart smälla iväg startskottet! Närmare bestämt v 39 :).

Som ni vet sitter vi hemma och jobbar jag och Anja. Lite lätt kaosartat har vi kontoret på köksbordet som för det mesta är en riktigt dålig lösning. Så ibland får man en kick av att komma ut och träffa folk och påbörja något som länge varit under planeringsstadiet.  Umeå fashion week kommer bli sååå bra i år. Känns som det kan bli bästa året någonsin:). Det blir workshops, utställningar, events i butiker, modevisningar och grymma föreläsare. I år har vi spetsat startlistan på föreläsningarna lite extra!

Imorgon ,onsdag, släpper vi biljetterna till den inspirerande lunchföreläsningen med Säker stil 27/9! Duon Emilia och Ebba kommer ge stiltips, trendspana och prata smartare och hållbarare shopping. Det vill väl ingen missa? Inte jag iallafall, på riktigt har jag längtat sedan tidigt i våras när det blev klart att Ebba och Emilia kunde komma upp till oss under vår fashion week. Hur som helst imorgon släpps biljetterna och det gäller att hänga på låset för trycket har varit stort redan innan biljetterna släppts 🙂

Datum & tid för biljettsläpp: 24/8 klockan 13.00
Plats: Visit Umeå turistcenter Rådhusesplanaden 6A
Pris: 250kr (i priset ingår föreläsning och lunch på vårt Fashion hotell Elite Hotel Mimer Umeå)

Först till kvarn! 🙂 Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

   Nej inte alls. Vi har en morgonföreläsning enbart för medlemmar och sen en lunchföreläsning för allmänheten som du kan köpa biljett till på turistbyrån 😊👍🏻

    1. filipparadin

     Gå ner när dom öppnar kl 10 släppet var idag. Det har sålts en hel del men det finns fortfarande biljetter kvar :).

 1. Mona Skoglund

  Hoppas på tur att jag får tag på biljetter. Jag har verkligen sett fram mot att höra på föreläsningen med Ebba och allt annat som ingår i Fashion Week 😃