Filippa Rådin

Guldknappen!!

Efter en helt galen vecka, förkylningar och massor massor av jobb så kom Guldknappen kanske inte på rätt dag. Maximilian började dagen med att ha ont i munnen. När han får tänder så har han det så jobbigt. Anja vaggade honom från tidig morgon tills jag och Elvis kom ner till frukost. När vi kom ner möttes vi av ett ”Anja åskmoln”:). Hon var sjukt trött och less på att Maximilian skrikit konstant i en och enhalv timme. Så jag lät henne ta ut sitt dåliga humör på mig, eftersom att jag är en så grym och förstående fru…hahaha. Och trots att hon fräste att hon var nära att ställa in Stockholmsresan landade vi några timmar senare på Brommas flygplats:).

 Allt vi hade planerat gick i lås!! Smink och fix, att vi hann mysa hemma lugn och ro i lägenheten innan vi skulle i väg, Anja fick Maximilian att sova en sväng till. När Anja gjorde ärenden på stan följde Elvis med mig hem och fick slappa i soffan med lite film. Efter dagis så var han ganska trött. 


När Anja kom hem överraskade hon mig med godsaker. Vin. öl , sushi och andra små snacks. Elvis fick sin favoriträtt – makaroner med köttbullssås ( brunsås)  Det bästa av allt var nog att vi beslutade oss för att stanna hemma i lägenheten och natta barnen själva. Det gjorde att vi och barnen kunde slappna av och få en mysig stund istället för att vi stressade runt och var på väg. Det brukar sällan bli så harmoniskt…Det märks så tydligt på våra barn vilken energi  jag och Anja skickar ut. Efter middagen kom världens bästa kompis, Kicki, för att sova över hos och vara med barnen när vi var på guldknappen. Det är verkligen magisk att få tid med kompisar som är så självklar med alla i familjen. Maximilian har inte träffat Kicki så mycket men igår och idag har hon varit hans bästa alternativ. Mammorna är ju tråkiga…

Som vanligt när jag känner att jag har gott om tid är det alltid något som gör att det blir lite stressigt på slutet. Mina strassblomsrevärer hade släppt litegrann på ena benet.  Lite lätt panikslagen bestämde jag mig för att gå efter mammas bästa ordspråk. Gå fort och se glad ut. Lättare sagt än gjort när man går på en gala där kläderna är i fokus och revären flaggar…. 


Men som vanligt är min fru handlingskraftig då vi inte hittade några sygrejer eller ens lite lim , hon stack ut huvudet och frågade en granne som satt på sin balkong om inte han hade lim. Kort senare hade jag textillim i handväskan och stod och väntade på taxin. Candierbaren med champagne och min fru var så magiskt. Det är så sällan vi får chansen att bara vara vi och njuta för en stund. Speciellt galasnygga och i romatisk miljö!  Vi måste alla bli bättre på att ta till vara på sådana här stunder. Ja kanske inte i galaklänningar men små stunder då man bara pausar allt och är i nuet med varandra.

Måste visa er något som är så kul! Här kan man snacka om en riktig före och efter bild. Den här bilden är verkligheten några timmar tidigare samma dag. Två trötta trebarns mammor på en dagisgård…..
… Några timmar senare på röda mattan. Ha ha ha är det ens samma personer????! Ja man undrar ju!?


Från det ena till det andra idag drog jag ut till Yasuragi med hela Loppi gänget. Vilken dag jag haft och vilka underbart härliga bloggkollegor jag har!! Är fylld av pepp och energi. Mer om det ska jag skiva om men nu måste jag sova för imorgon blir det en intensiv dag. 

Puss på er ❤️ F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Haha….. härliga före och efterbilder 😂😂😂
    Kvinnor kan säger jag bara. Ni är så vackra. Och eftersom jag själv inte är så haj att sy så fixar jag att lägga upp byxor och gardiner med mitt hemliga vapen……. häftapparaten 😉🖒
    Kram

  2. Mona Skoglund

    Ni är så toppen med era barn , fördelningen är helt underbar. Å du vilka häftiga kläder passade verkligen till er.Gala och allt..Jag kan bara skriva 👍