Filippa Rådin

Lycka

Den här helgen må ha varit fullmatad. Men Gud så mycket energi den gett mig. Dels guldknappen med gala, glamour, trevliga möten och lyxig ensamtid med Anja. Heja det!! Och sen i lördags direkt iväg till Yasuragi med min bloggportal och alla andra toppbloggare på Loppi. 

Jag älskar möte med människor! Möten ger alltid större inverkan än vad man tror. Vissa möten blir livsavgörande och andra en sjuk energiboost för själen, livet och arbetet. Önskar att ni alla hade fått vara med och kunnat uppleva den energi  och glädje som mina kollegor gett mig under ett helt dygn. Jag känner mig näst intill hög på pepp ha ha ha.

Hörni vi måste verkligen lova varandra att uppskatta våra kollegor och folk som är omkring oss mer. Säga det med ord som berör och dela med oss av allt positivt vi tänker och tycker. Det är så viktigt att vi uttalar det och inte bara tänker att alla förstår att vi gillar dom. Eller hur?

Många av oss hann med att prova på klangresan. Hade svårt att slappna av till en början med det dröjde inte länge förrän jag var helt och hållet med på tåget. Efteråt kände jag mig härligt utvilad.

Igår fick vi tid till massa mys och avkoppling på Yasuragi och idag efter frukosten drog vi till Eric Ericssonshallen för höststarts event som Loppi anordnat så bra. Nu sitter jag på flyget hem trött, lycklig och peppad, tänker att jag verkligen måste komma igång med YouTube i höst. Ser fram emot att dela med mig av lite rörligt material till er :). Vad tror ni? Har ni någon tanke på vad ni skulle vilja se på min kanal?


Sitter intryckt längs in mot fönstret i planet och längtar tills jag landar. Anja och barnen kommer och hämtar mig!! Trots att jag haft ett fantastisk dygn och att det var igår morse som jag senast träffade dom kan jag inte rå för att jag håller på att längta ihjäl mig efter dom. Det bästa som finns i hela världen är min familj:)!

Var rädd om varandra och glöm inte att uttrycka dina positiva tankar till dom du tycker om.

❤️ F

Vissa bilder är lånade av: Annica Englund och Josefin Knave tack för lånet fina ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.