Filippa Rådin

Det klickade direkt

JessicaolersHej fina ni, idag är det söndag, en perfekt dag att börja visa uppskattning till dom du tycker om. Jag börjar! För en dryg vecka sedan klev en person rakt in i mitt vänskapshjärta på mindre än en sekund. Ni vet när man möter människor som det klickar med direkt. och precis som det är med vänner man känt länge men som man inte träffat på ett tag börjar man där man slutar. Jag och Jessica har aldrig slutat men trots det kändes det som att vi fortsatte och i det hittade jag en ny fin vän. En vän som jag verkligen ser fram emot till nästa gång vi ses, då hoppas jag att Anja också kan vara med, vet redan nu att hon kommer att tycka om henne lika mycket som jag 🙂

Jessicaolers

Som person är Jessica självklar, knivskarp, underfundig och sjukt rolig, fast jag tror inte att hon alla gånger är medveten om hur roligt hon faktiskt är). Älskar människor som är trygga och vågar vara sig själv i alla lägen. Och jag blir lycklig in i hjärteroten när jag träffar människor som är brutalt ärliga inifrån och ut. Hon är allt och mer än det! Därför vill jag tipsa er att gå in och läsa hennes blogg så att ni också får lära känna henne. På bloggen kan ni bl.a. läsa om hennes bröllop från förberedelserna fram till den stora dagen samt om allt annat som hör livet och vardagen till.  Jessicas blogg hittar ni här, följ henne gärna på Instgram också där heter hon Jessicaolers 

Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.