Filippa Rådin

Morgon med min fru

Älskar verkligen långa mysiga morgonar med min fru! Det är bara så att dom senaste 4 åren inneburit raka motsatsen. Brutalt tidiga med pigga barn. Men så var det inte i morse. Imorse var vi för en gång skull barnfria och vi hade medvetet bokat in första mötet kl 10. Lyx i kubik!! Vår säng har aldrig varit skönare och sängkläderna har aldrig varit så mjuka. Vilken start på dagen!! Just där och då var jag lyckligast på jorden. 


Så mysigt! Vi låg kvar i sängen och små pratade om ditt och datt. Om hur det var innan vi fick barnen…. Känner ni igen den??… Vad gjorde vi med all tid innan vi fick barn?! Ha ha ha. Gud om man bara hade fattat då vad man vet idag och varit liiiiite mer effektiv ,vad mycket man hunnit med. Nu känns det som att man sliter för varje timma, eller snarare minut och jag drömmer om att dygnet skulle ha fler timmar än vad det faktiskt har. Egentligen, så klychigt, hur mycket jag än vill kommer inte dygnets alla timmar ändra på sig och frågan är om jag skulle njuta mer bara för att vi fick mer tid…. Antagligen inte! Det hela handlar snarare om att prioritera annorlunda. Eller vad tror ni?

Vi vaknade första gången kl 06:30 av att det durrade någonstans. Eftersom min mamma hade barnen ligger man lite på spän när en telefon låter eller durrar. Grannen ovanför måste ha haft telefonen på golvet eller nått för vi vaknade kl 07 nästa gång av samma ljud. Typiskt va!! När man äntligen skulle få sova länge. Men nu somnade vi om varje gång och bara njöt av att få göra det! Somna om Guuud så härligt det är! Tanken var att vi skulle gå och äta en lång frukost någonstans, det hann vi inte utan det blev direkt till möte med Mårten. 


Mårten Nylén, en äkta energispridare och stor inspiratör. Kom ni ihåg att jag ”gav” Anja honom i födelsedags present…? Så var det iallafall. Anja behöver någon som styr upp en bra rehab och inspirerar henne till att stärka upp hennes sargade kropp. Han är perfekt för det! Ni tycker säkert att det låter som en udda överraskning. Men när man tränat som en galning hela livet kan det vara skönt att slippa dra hela lasset själv, slippa att tänka och få ett upplägg serverat. Och så fick det bli :). En av mina mest lyckade presenter :). 

Ta hand om varandra! 

Kram Filippa 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mona Skoglund

  ❤️ Så härligt att ni får och kan ha en egen stund. Det behöver man verkligen för att vårda kärleken. Njut. 💕

 2. Ewa Berggren

  Ni är ju bara för härliga 😊💗💗 klart ni ska unna er en skön sovmorgon. Kan tänka mig att ni inte får så många 😊😊

 3. Maria

  Haha vad roliga nu är på först bilderna 😂😂😂
  Jag visst är det mysigt med sovmorgon. Men jag brukar tyvärr också vakna tidigt dom gångerna. Men att bara få ligga och dra sig är lyx. Själv har någon satt snuva på mig så nu är det sovtajm 😩
  Kram på er 💖💕💖

 4. Margaretha

  Såg just Gunde och Ingemar på TV4,ser så fram emot att se anja med Gunde 😃 Jag blir faktiskt starstruck när jag ser henne/er på stan😊