Filippa Rådin

Hur håller man kärleken vid liv??

Ni som läste mitt inlägg igår vet att det inte var en av mina bättre dagar. Men I dag är en helt ny dag och idag är jag fylld med energi och lust till livet och kärleken. I går blev jag så där extra berörd av Anja och hennes förmåga att se mig när jag behöver det som mest. Det fick mig att fundera över vad det är som får mig att hålla kärleken till Anja vid liv.

Hur håller man kärleken vid liv??!

Jag vet inte om jag riktigt har svaret på den frågan för alla er. Men jag vet hur jag själv fungerar.

För mig handlar det inte mest om att Anja ska skriva gulliga lappar eller uppvakta mig på ett eller annat sätt även fast att jag tycker att det är super mysigt det med. Utan jag tror att mycket sitter i mitt egna huvud och hur jag väljer att se /titta på henne varje dag. Se dom små sakerna som gör att det bränner till i hela kroppen och som ger mig injektioner av eufori när jag ser på henne.

Små små saker som bara jag vet om och som jag kanske inte alltid berättar för henne heller. Vissa saker håller jag för mig själv för att inte magin kring dom ska försvinna andra berättar jag för att hon också ska få njuta av vetskapen att jag gillar något som hon gör på ett speciellt sätt :).

Anja pärson asicisDet kan vara sättet hon knyter skorna på och blicken hon har när hon eftertänksamt funderar på hur vi ska lägga upp dagens träningen.

Anja pärson Audi

Men den bästa kombinationen är när hon kör och hennes hand ligger på ratten :):):). Tur för mig att jag har just den som ”hang up”. Vem vet kanske är det den som är en av dom största anledningarna till att jag fortfarande är som nykär i min fru. Ha ha ha Anja älskar ju att köra bil och gör det riktigt bra! 

Tänk vad dom små sakerna kan göra förändring och vad viktigt det är att man öppnar ögonen för att se positiva saker hos varandra. Även dom gånger man kanske inte har det lika friktionsfritt hemma. En av dom där små sakerna kan vända mig totalt om jag tidigare varit lite små sur. Alla vill vi ha den där känslan av pirr i magen när vi tittar på vår partner och för mig är det en självklarthet att ständigt jobba på vår relation, varje dag. Ingenting är gratis och det är jag som själv bestämmer hur jag vill ha det i mitt huvud. Därför väljer jag att aldrig sluta se dom små sakerna hos Anja som gör mig varm i hela kroppen. 

Hur gör ni för att behålla pirret i magen?

Ha en härlig söndag! Kramar och Kärlek! / F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Fint inlägg!! Måste kommentera och fråga en helt annan sak angående bilden. Var tusan är Anjas träningsbyxor ifrån??! Läste inlägget för några dagar och har inte kunnat sluta tänka på dessa och letat runt på alla sidor men ger nu snart upp 🙂 kram

 2. Jeanette

  Jag träffade min L för 5 år sedan och blev så drabbad att det bara var att ge efter.
  Precis som för dig famns det barn, man och allt det där runt omkring.
  Men jag är så glad att jag bara vågade, att vi vågade.
  L beskriver det som att det är att vara med en ”förbättrad version av sig själv”.
  Varje morgon säger vi till varandra att ”jag väljer dig idag”
  Jag tror att det ligger något i medvetenheten att vi faktiskt aktivt väljer varandra varje dag.
  Det gör så gott att gå den där extra milen för henne ibland, att se lättnaden i hennes ögon när jag storhandlat fastän vi skulle gjort det tillsammans.
  Hon masserar mig när jag klagat över tröttheten i ryggen.
  Och varje kväll somnar vi tätt ihop under vårt stora täcke.
  Jag är så förundrad över det goda liv jag får leva nu! All omtanke, kärlek&värme.
  Eller som sonen sa ”mamma, NU är du dig själv helt och hållet”💕
  Så alla borde ha en L!
  Men du har din Anja så du klarar dig😉

  1. Therese

   Hej!
   Jag är sambo med mitt livs stora kärlek.
   Vi träffades när jag var 15år nu har vi två barn tillsammans. Vi håller kärleken vid liv genom små saker vi gör tillsammans, lägger barnen tidigt en kväll och delar en påse chips i soffan till en bra film.Då försvinner allt jobbigt. Någon kan börja nynna på en spesiell sång och magen knyter sig och man fylls av kärlek.
   Nu har vi levt ihop i 19år och vi är kära och vill inget heldre än att leva tillsammans

 3. Maria

  Jag är en positiv person som väljer att se det fina jag har runt om mig. Har valt bort personer som suget energi och är kroniskt missnöjda och bittra. Min man och jag har planer för framtiden som vi jobbar aktivt mot. Vi har varit tillsammans i 25 år. Men det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på honom 💖 Vi har alltid varit fysiska på så vi att vi kramas och pussas mycket. Kan dansa en liten tryckare i köket medans vi värmer på maten. En kärleksfull smekning på kinden. Såna saker håller kärleken vid liv. Sen tar vi tid för oss själva som våra resor till Palma t.ex. Där vi njuter av lite egentid.
  Kram

  1. filipparadin

   Sitter och ler när jag läser ditt inlägg och blir själv varm av kärleken som smittar av sig genom det du skriver:). Sååå himla fint!!! Kram på er! F