Filippa Rådin

Högtryck i huvudet

Idag kära vänner har det högtryck i Rådinskans huvud. Jag var tvungen att stanna hemma, alla är sjuka. Kanske inte riktigt bästa dagen. Imorgon har vi deadline till fashion weeks tidning, där ska hela veckan vara representerad och klar.  Men egentligen NÄR är det läge att vara sjuk, jag skulle säga…Aldrig. För visst är det så att det aldrig passar att vara sjuk?

Ni anar inte hur mycket det är just nu, mitt huvud kokar, men trots det känns allt så kul för det kommer verkligen bli en grym vecka. Alla som bor i Umeå med omnejd håll utkik på sociala medier och hemsidan efter info och program .Det kommer att finnas något för alla 🙂

Umeå fashion week webb hittar ni här, på instagram här och på Facebook här :):)

Efter en dag som denna var jag bara tvungen att ta mig ut och springa i skogen medan Emmi hade fotbollsträning, det var länge sedan jag tog mig ut i skogen men jag blev glatt överraskad, verkar som att jag ska vila mig i form oftare för i dag sprang jag snabbt och jag kände mig sjukt stark :). Efter ikväll känner jag mig laddad att ta mig ut fler kvällar…. har ni hört det förr… ha ha ha säkert! Men det viktiga att man aldrig slutar tro på sin egen förmåga. Jag slutar aldrig tro på mig själv och det hoppas att ni aldrig gör heller!

Kram på er! Nu ska jag bara rita lite på datorn i några timmar. Hepp hepp!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Ut i skogen och naturen är nog en av de bästa medicinerna om man vill bli taggad🤗 jag ❤verkligen skogen. Hoppas ni får en bra fashionweek. Kram