Filippa Rådin

Sura träningskläder

washologi

washologi_sporttvätt

Måste börja med att säga att det här inte är ett sponsrat inlägg. Man kan lätt få för sig det när någon skriver om en produkt och samtidigt är lyrisk 🙂 Men det känns som att ni börjat lära känna mig lite vid det här laget och vet att jag är rätt känslosam ha ha ha. När jag gillar något går jag igång till hundra, att inte få rent mina träningskläder har jag dessutom tyckt varit ett problem, man kan ju inte köpa nytt hela tiden. Här har ni iallafall mirakelkuren för sura träningskläder som inte riktigt gå att få rena efter hårda träningspass!

Förra veckan stack jag in huvudet på Mias Lustgård här i Umeå där Emmis kompis mamma jobbar. Mest bara för att säga hej och surra en liten stund. När vi stod där och pratade tipsade hon mig att köpa Washologis Sporttvätt. Tidigare har jag alltid kört våra träningskläder i 60 grader, lagt dom i ättika osv för att få bort lukten. Men med det här tvättmedlet behöver jag bara tvätta i 30 grader och dessutom ta en mycket mindre dos än av vanligt tvättmedel . Ärligt trodde jag inte riktig på det innan jag provade, men det är helt suveränt!! Igår körde jag dessutom Elvis kalsonger. Elvis är nästa torr men det händer då och då små olyckor och jag tycker inte riktigt att lukten försvunnit om jag tvättat underkläderna på 40 men även dom blev fräscha:). Så ja, jag är lyrisk för det här var grymt bra  och det är därför jag skriver det här inlägget för att dela med mig er 🙂

Det var allt för mig idag, ett hett tvättips direkt från hjärtat till er. Nu ska jag slänga mig på cykeln för att för en gång skull gå ut med min fru och dricka drinkar! Håll i hatten! Mamma har precis dykt upp och ska vara barnvakt. Love it!

Kram på er fina människor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Men jisses vilken grej! Vart kan man hitta dessa? Välsorterade ica eller nätet? Måste ju testas:)

  Kommenterar typ aldrig men läser din fantastiska blogg varje dag! Ni är så fiiiiiina tillsammans och har en sån omtanke om varandra, något jag har anammat! Bra att bli påmind och inse att man inte ska ta varandra för givet!
  Kram till er allihopa!
  Linda

 2. Anna

  Precis det tipset jg behövde just nu! Senast i förrgår funderade jag på om jag skulle behöva slänga min skönaste sport-bh men nu ska jag gå till Mias och köpa tvättmedel istället. 🙂

 3. Linnéa

  Men å så bra! Det där måste jag testa! Känns som sagt att hur man än tvättar och har sig så blir det liksom inte riktigt rent. Väl värt ett försök kanske?
  Ha en fin helg!

 4. Camilla

  Ohh tack för tipset! Beställde direkt. Tvättade mina träningskläder i ättika senast igår.
  Jag har ett sånt fantastiskt tvättprogram på min maskin för träningskläder som bara tar 30 minuter men har flera gånger på senaste passen kännt hur det luktar surt om ”mig”.
  Usch och fy, nu hoppas vi på bättre resultat.

  1. Flisan

   Men du, 30 min för träningskläder låter kort. I vårt gamla hus hade vår tvättmaskin ett ’sport’ program och det var LÄNGRE än en vanlig tvätt (förutom 90 grader bomull etc). Tänk också på att inte använda sköljmedel.

   1. filipparadin

    30 grader inte 30 min :), precis som du skriver är sköljmedel döden för lyckan, vi använder aldrig sköljmedel till något:). Ha en bra dag:) kram F