Filippa Rådin

Risig

Tillslut kommer man till ett läge då man inte står ut längre. Tills den dagen är det nästan som att jag inte sett mig själv i spegeln. Och så helt plötsligt är det som att utväxten är brutal och då har inte min favorit frissa tid för mig. Henne måste man boka typ ett halvår i förväg. Är det någon som känner igen sig?? Sedan kan man undra VARFÖR!!!??? Har min frun inte sagt någonting??  Hon mumlade ikväll något om att hon alltid älskar mitt hår. Men herregud såg hon inte hur risigt det såg ut. Kärleken hon har för mig måste då vara blind ibland hahaha!


Igår insåg jag att jag nått värsta ever när det gäller håret. Det skulle väl vara en sak om jag gick hemma och skrotade men nästa vecka är det Fashion week och jag ska vara lite mer ”fashion” än hemmaklädd. Ha ha ha

Så här är det alltid för oss, jag och Anja jobbar och jobbar och varje gång kommer det nästan som en nyhet för oss att vårt jobb också innebär en massa representationer. Nästa vecka är det Fashion week för mig och veckan därefter ska vi spela in nya filmer med Caparol och sen snurrar det bara på. Så det hade varit trevlig om jag hade varit liiite mer planerande. Den här gången hade jag tur, igår fick jag färgtid idag och klipptid på fredag morgon. Att det blev uppdelat gör inget, jag är bara galet tacksam över ATT jag får bli fixad i hårat:).Före 🙂EfterSom ni förstår så är allt på full speed och nu är det bråda dagar! Jag tror att vi har hyfsat koll på allt som ska göras innan Fashion Week drar igång. Så jag hoppas ni har överseende att mina inlägg på bloggen just nu inte är de längsta och djupaset. Jag har så mångt bra tankar om hösten och den resa jag hoppas kunna låta er vara med mig i framöver. Men i allt brus jag har i huvudet just nu så hinner jag inte färdigställa alla projekt.

Puss på er underbar människor /F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Tack Filippa för en jättefin och inspirerande blogg. Du belyser verkligen vardagen i livet på ett ärligt och fint sätt. Dina glasögon är också jättesnygga – var kommer de i från.

 2. Tina

  Förr, när jag bodde i Örebro och gick hos bästa frisören ever, då bokade han in en tid när jag gick, och såg till att jag skrev upp den. Då färgade jag inte håret ens, men det blev för långt över en natt.
  Nu är jag lyckligt gift och efter några år gav jag upp att åka ca 15 mil enkel resa, typ när dottern slutade sitta still eller sova sött i vagnen.
  Jag har super kvalite på håret vilket är min lycka då jag klipper luggen själv och frisör vet jag inte när jag var hos senast. Har långt superlockigt men färgen brukar jag bättra på. Han jag älskar mest säger aldrig något negativt om mitt hår, men vi har en dotter modell 04a och jag lovar; er älsta kommer snart påminna dig om utväxten och om ev gråa strån och att de är många!!!
  Njut av nuet – livet är här och nu 🤗💛

 3. Maria

  Som du. Väntar tills det oftast är försent att få en tid. Men som lojal kund brukar min frisör klämma in mig 💇🖒

  Har mitt paket kommit fram till er. Glow sticks till hela familjen. Kram Maria

 4. Charlotta

  Filippa! Du har ju sä vackert hår. Jag är så nyfiken på vad du använder för hårvård och hur du stylar det. Jg är själv locklig med typ samma textur och behöver lite inspiration!