Filippa Rådin

Here we go!!

elite_hotel_umeå

Game week!! Nu är det dags! Cyklade ner denna morgon för att starta igång Fashion week här i Umeå. Ett projekt som vi jobbat hårt med och nu är vi där!! Känns så roligt att allt drar igång. Programmet är lite som små smältkarameller som poppar upp här och där under hela veckan och det kommer bli så kul att se våra idéer få liv. Första hållpunkten blev så passade för mig just idag, Yoga:) Är fortfarande seg efter helgens festligheter. Vi kommer att köra korta små yogapass på 20 min onsdag- lördag den här veckan på Elite hotel. öppet för alla och helt gratis! Yogastudion kör pass med enkla rörelser som mjukar upp axlar, nacke och rygg och tanken är att man inte ens behöver vara ombytt utan komma som man är.

elite_hotel_umeå elite_hotel_umeåyoga_elite_hotel_umeå yoga_elite_hotel_umeåP1010245

Lite stressigt blev det idag, Anja åkte till Stockholm på juryarbete för Svenska hjältar och det är tur att mamma hade tid att hämta barnen från förskolan och kunde laga mat. Hur skulle man klara sig utan sin mamma??! Det är sådan lyx att ha henne nära tillhands då det ibland kör ihop sig.

Om ni är intresserade och vill veta mer om Umeå fashion week gå in på umeåfashionweek.se och kolla in allt som händer under veckan. Jag vill så gärna dela med mig här på bloggen med bilder och händelser. Och jag ska verkligen göra mitt bästa och försöka hinna dokumentera det som händer men trots det finns det inga garantier jag kan behöva rycka ut på oväntade incidenter och helt plötsligt missar jag tillfället att ta bilder. Men om ni är intresserade av något speciellt så hör av er i kommentarsfältet vad ni är nyfikna på så ska jag försöka fota, lägga upp och informera er.

Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona Skoglund

    Vilket gediget program ni har för UFW, Synd bara att jag missar modevisningen på stan,, vi åker till Kiruna. Lycka till med veckan nu.